• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Fel a túracipőt!

Itt a jó idő, irány a természet

Május az egyik legszebb hónap: ilyenkor kezd igazán ébredezni a természet, kizöldülnek a mezők, hangosan csiripelnek a madarak, virágba borulnak a fák és elkezdődik a méhecskék munkája is. Nem hiába ünnepeljük ebben a hónapban a madarak és fák napját, melynek célja, hogy tiszteljük és védjük őket, békésen éljünk egymás mellett. Érdemes hát túracipőt húzni és bejárni kis hazánk természeti csodáit, hallgatni a madarak énekét. Ehhez válogattuk össze termelőink finomságait, amit magaddal tudsz vinni, hogy kellő energiád legyen az úton.

A bedrock.farm terményei frissek és vegyszermentesek, így a szendvicsbe is nagyszerű választás, hiszen pl. a paradicsommal ellentétben nem fogja eláztatni a zsemlét, friss és roppanós fog maradni.  Ami igazán különlegessé teszi ezeket a hajtásokat, hogy a kimagasló higiéniának köszönhetően nem használnak növényvédő szereket és külvilágtól való teljes elzártságuk miatt rovarmentesek is.

A Hecsedli Biosüti TV ropija vagy Sokmagvas krékere kicsik és nagyok kedvence. Egyediségük abban rejlik, hogy mai napig kézzel készülnek a termékek, kizárólag bio alapanyagokból (ellenőrzött ökológiai gazdaságból), tartósítószer- és adalékanyag mentesen. Vidd magaddal piknikezésre, kirándulásra, túrázásra vagy csak úgy, mert nagyon finom!

Igazi kuriózum azoknak, akik a szabadban sem szeretnének lemondani kedvenc ízvilágukról, így egy családi –baráti piknik alkalmával sem . A TRIFLA szarvasgombás vaj frissen fölözött magyar tarka és jersey tehén tejszínből készül. A szarvasgombát kíméletes hőkezeléssel készítik elő a vajhoz, különleges aromáját megőrizve. Élvezd a természet csodáját a természet lágy ölelésében!

A nap folyamán a Mendula superfriut szeletei kellő lendületet fognak adni, de válogattunk össze sok földi jót termelőink kínálatából, amit magaddal tudsz vinni, így neked csak pár kattintás, hogy minden készen álljon. Fel a túracipőt és irány a természet!

Krémek