Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nyerj borélményt a Kifli.hu-val!

Vásárolj egy rendelés alkalmával legalább 4 palack bort 2023. augusztus 09. és 29. között az alábbi pincészetek boraiból, és nyerd meg az egyik kétszemélyes borkóstolót az Angyal Borászat jóvoltából!

 

NYEREMÉNYEK

 

14 db 2 főre szóló borkóstoló az alábbi pincészetek támogatásával: Angyal Borászat, Bolyki Pincészet, Miklós Csabi Pincészet, Fehérvári Borbirtok, Várszegi Pincészet, Bodri Pincészet, Takler Pincészet, Schieber Pincészet, Dóka Éva Pincészet, Bock Pincészet és Vylyan Pincészet.

 

Tokaji borvidék

Tokaj-Hegyalját az egyedi, vulkáni alapkőzet, a kivételesen színes talaj és az éghajlat szerencsés együttállása miatt a világ legjobb borvidékei között tartják számon. Az Angyal Borászat és Szőlőbirtok dűlői ezeken a kitűnő területeken helyezkednek el. A szőlőterületek többsége Szerencs város és Ond község déli, délkeleti részén, az Árpád-hegyen, a Hegyfarkon és a Fekete-hegyen található. A sokszínű, vulkáni ásványokban gazdag talaj adottságai a pincészet boraiban is visszaköszönnek.

 

Pincénk e területektől néhány kilométerre, Rátkán található. Itt történik a szőlő kíméletes feldolgozása és a palackok érlelése. Az összesen 450 méter hosszú, a régióban egyedülálló pince az aszú, a szamorodni és a furmint érlelésére is tökéletes. A borászat szőlőtőkékkel körülvett épületét kényelmes, minden igényt kielégítő, korszerű szálláshely egészíti ki, így a tokaji borok kedvelőihelyben élvezhetik a kitűnő borokat és a tokaji kultúrtáj festői látványát.