• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Látod a tűző napot, hallod a grillen pattogó finomságokat, érzed a friss nyári szellőt, de még valami hiányzik: ahogy belekortyolsz a jeges, frissítő italodba, minden a helyére kerül. Alkoholos italok, alkoholmentes üdítők, koktélok, ízesítők és profi jegek – neked csak választanod kell, mi pedig 24.000 Ft felett (és klubtagjainknak) ingyen kivisszük. És hogy a poharak ne érezzék egyedül magukat, jöhetnek a kistányérok is, tele ínycsiklandó falatokkal. Készültünk mutatós italreceptekkel is, sőt, előre gondolkozunk, hogy a házibuli utáni fejfájás se szegje kedved: dobj a kosaradba néhány másnaposság elleni terméket is!

 

A gin illata, a whiskey karaktere, a rum édes csábítása vagy az aperitif finom zamata? Minden alkoholos álmodat teljesítjük, és felkészítünk bármilyen családi vagy baráti eseményre!