
Vöröshagyma, lédig II.osztály
kb
A Grillezett hús sokszor kiszárad? Csak egy jó pácra van szükséged! Új Gastrohobbi videónkban mutatunk egy igazán finom páclét szuper fűszerekkel. Ráadásul a piaci minőségű hozzávalókhoz fel sem kell kelned szombaton korán, online szupermarketünkből kényelmesen megrendelheted a hozzávalókat is!
A vöröshagymát finomra vágom, a fokhagymát lereszelem és a só kivételével a többi hozzávalóval együtt összekeverem, beleforgatom a tetszőleges darabokra vágott csirkemellet és néhány órára hűtőbe teszem.
Ha nincs időnk pácolni, akkor süthetjük azonnal. Közvetlenül sütés előtt sózom a bepácolt húst, majd forró grill lapon vagy serpenyőben, gyakori forgatás mellett megsütöm.
Ízlés szerint aprított korianderrel megszórva, friss salátával, kuszkusszal kínálom.
Elkészítési idő: 10 perc + pihentetés + sütési idő
kb
kb
kb