Kistermelői Együttműködési Program

Kistermelői Együttműködési Program

A Kifli fő előnyei vásárlóink gyors, hibátlan kiszolgálása és persze a mennyei ételeink. Ezért minden beszállítónkat nagyra értékeljük, ők pedig őszintén és szeretettel végzik munkájukat! Jól tudjuk, hogy a magyar gazdák friss termékei párjukat ritkítják. És ezt a vásárlóink is tudják. Célunk, hogy folyamatosan növeljük a magyar termékek arányát kínálatunkban, hogy a termőföldtől a vásárlók ajtajáig tartó út a lehető legrövidebb legyen, és a minőségen legyen a hangsúly. Ha te is hasonlóan gondolkozol, akkor minket keresel!

 

Tudjuk, hogy manapság nehéz megteremteni egy vállalkozás alapjait. A nagyvállalatok gyakran beárnyékolják a kisebbeket, és ez leginkább ahhoz vezet, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. A kisebb, helyi beszállítók különféle okokból nem tudják ezt a versenyt tartani. De ezért van itt a Kifli!

 

Csatlakozz hozzánk, és mi olyan programot ajánlunk, amelyben te választhatod ki a szükséges támogatást. Ez az egészen egyszerű szerződéstől kezdve, a gyors kifizetésen keresztül, a marketing támogatáson át egészen más szolgáltatásokig bármit jelenthet. Mi hatalmas boldogsággal és büszkén fogjuk kínálni termékeidet a Kiflis vásárlóknak!

divider

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

 

3 NAPON BELÜLI FIZETÉS

 

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor gyorsabban lesz szükséged rendelkezésre álló forrásokra. Együttműködésünk a Roger pénzintézettel lehetővé teszi számunkra, hogy akár már 3 napon belül fizessünk neked. A gördülékenyebb fizetésekhez elektronikus számlázási módot használunk.

Ugyanez vonatkozik a papírmunkára is, ahol minden megrendelés és számla gyorsan, egyszerűen és papírmentesen kezelhető az EDI Portálon. Pl. azonnal látod, ha már számládat feldolgoztuk.

AKÁR 500 000 FT TÁMOGATÁS A VÁLLALKOZÁSODNAK

 

Örömmel nyújtunk neked marketingtámogatást. Legyen szó minőségi fotók, logók, videók vagy bármi olyan létrehozásáról, ami előre mozdítja a márkádat. Ezek kis dolgoknak tűnnek, de hidd el, hogy nagyon fontosak és sokat segíthetnek a vállalkozásod fellendülésében. Támogatunk téged és üzletedet a közösségi médiában és a kommunikációs bannereken a Kifli.hu oldalon. Örömmel fektetünk be a magyar gazdák támogatásába!

 
 

OKOS LOGISZTIKA ÉS FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁS


Ami a logisztikát illeti, számíthatsz ránk! A lent javasolt szakértők az élelmiszerszállítás és csomagolás területén a lehető legjobb körülmények között tudják biztosítani a szállítást a minőségi károk megelőzésének érdekében. Ennek eredményeként a mezőgazdasági termékeket megfelelő szállítóeszközökben és a kívánt hőmérsékleten szállítják a termelésből közvetlenül a Kifli raktáraiba. A kifinomult logisztikai láncnak köszönhetően az élelmiszer a betakarítástól számított akár 12 órán belül eljut a vásárlóhoz. Nincs megoldva a termék csomagolása? Ajánlhatunk nagyon népszerű újrahasznosítható változatot, vagy a te ötleteidhez és termékeidhez igazított legmegfelelőbb csomagolást.

EGYSZERŰ SZERZŐDÉS

 

Egyszerűsített kétoldalas beszállítói szerződéssel könnyítjük meg az ügymenetet, hogy ne kelljen hosszadalmas szerződéseket tanulmányoznod, vagy ügyvédi díjat fizetned. A szerződés csak a kölcsönös együttműködés alapvető jogi szükségleteit és részleteit tartalmazza.

 

 

BELEVÁGSZ VELÜNK?

Rezonálnak veled az értékeink? Csatlakozz hozzánk! Az alábbi egyszerű nyomtatvány kitöltésével mondj pár dolgot magadról, és mi keresni fogunk a lehetséges jövőbeni együttműködéssel kapcsolatban.

divider

MIELŐTT BELEVÁGSZ, NÉHÁNY ARANYSZABÁLY

Annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen, egyszerű útmutatóként lefektettük ezt az 5 szabályt, melynek minden hozánk szállító partner megfelel.

 

 

divider

CSATLAKOZZ A SIKERÜNKHÖZ

 

Pintér László

 

Pintér László őstermelő, a szabadszállási Ortofrutta Kft. vezetője gyerekkori álmát valósította meg, amikor főiskolai diákhitelből vásárolta meg az első palántákat. A földterület szamóca termesztéshez tökéletes adottságait kihasználva mára 55 ember dolgozik azon, hogy minden nap 800-1500 kg szamóca kerüljön szedésre, gondos csomagolásra. László szerint a szamóca kiemelkedően magas antioxidáns tartalma miatt igazi szupergyümölcs, ami egészséges és nagyon finom is. 2020 óta dolgozunk együtt azon, hogy a Kifli vásárlók is könnyedén hozzájussanak az Ortofrutta Kft. gyümölcseihez.

Beregi csirke

 

Héver Tímea az Alemitta Beregi Csirke megálmodója. Családi gazdaságuk abban különbözik a nagyüzemi csirke tartástól, hogy az állatok életük nagyobb részét szabadban, a napon töltik, és a tojás keltetésétől a feldolgozásig minden házon belül zajlik. Kizárólag természetes takarmányt használnak, így a csirkék egészségének megtartásához nincs szükség antibiotikumra, hozamfokozóra vagy hormonokra. A munkájuk eredménye már az első kóstolásnál érződik, hiszen a Beregi Csirke össze sem hasonlítható mással. Mi a Kiflinél büszkék vagyunk rá, hogy együtt dolgozunk Tímeával és gazdaságával.

 
 

Vászolyi Sajtmanufaktúra

 

Reményik Kálmán és felesége 2014-ben költözött a páratlan szépségű Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén elterülő Vászoly településre. A táj, a közeli balatoni borászatok és az emberek közvetlensége megfogta őket, így megszületett az ötlet: sajtot fognak készíteni. A közgazdász házaspár mindenből a legjobbat akarta kihozni. Ezzel a maximalizmussal, igényességgel épült fel satjműhelyük, ahol még 2014 őszén el is készültek az első sajtok. Az élő anyaggal történő munka minden nap izgalmak elé állította őket, de kitartásuk meghozta az eredményt, hiszen mára már isteni sajtkülönlegességek készülnek. Ezt jól mutatja az is, hogy az évek során több alkalommal díjazottak is voltak sajtjaik az Országos Sajtmustrán. Együttműködésük a Kiflivel kiváló példája annak, hogy lehet egy kis családi gazdaságot fenntarthatóan működtetni az online világban.

Imre György

 

Az Imre kertészetet 1980-ban alapította az Imre házaspár, eleinte fizetéskiegészítés céllal. Az 1990-es évek óta Imre György már főállású mezőgazdasági kistermelő, aki a paprikáról kígyóuborkára váltott és azóta ennek szentelik gazdaságukat. 1994-ben már mezőgazdasági vállalkozóként tovább bővítette a kertészetét. Jelenleg fél hektár területen folyik a termelés, ebből 4000 négyzetméter az üveggel és 1000 négyzetméter a fóliával fedett felület. 2015-től kezdve kísérleti jelleggel mini kígyóuborkát is termesztenek és nagy örömünkre a Kifli polcain is megtalálhatóak páratlan minőségű termékeik.

 
 

Frissen szedett

 

Büszkén kínáljuk termelőink friss áruit a Frissen Szedett kategóriában. Ez egy olyan portfólió, melyben vásárlóink a frissen szedett zöldségeket és gyümölcsöket találják meg, melyek magyar beszállítóink termőföldjeiről érkeztek. És ha azt mondjuk friss, akkor ezt úgy is értjük! Vásárlóink akár 12 órával a szedés után már élvezhetik is a finom, friss zöldségeket és gyümölcsöket. Nézd meg a szüretet >>

divider

TÁMOGATÓNK