Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Miért rohannál az ünnepi előkészületek során, ha nálunk nyugodtan és kényelmesen vásárolhatsz? Időben házhoz visszük neked a tartós ünnepi élelmiszereket, az egyedi dekorációkat és ajándékokat mindenki számára, beleértve négylábú kiskedvenceidet is. Fedezd fel exkluzív termékeinket, mint a különleges chocoMe édességek, English Tea Shop és Rituals ajándékcsomagok, Butlers díszek és még sok más. Éld meg az ünnepi készülődést a Kiflivel - hiszen a szeretteinkkel töltött idő aranyat ér!

Ünnepi üzemmódba kapcsoljuk az éléskamrád

Töltsd fel a polcokat tartós alapanyagokkal és édességekkel hazai termelőinktől mint a chocoMe vagy a Mendula, vagy kóstold meg a Csinta Chocolate Thins válogatását. Olyan inspirációink is vannak, amelyek utolsó pillanatos ajándék gyanánt is szuperek. Válaszd az English Tea Shop teaválogatását amely ajándékként és karácsonyfa díszként is szuperül funkcionál!

Ők szeretnek lógni...

...a karácsonyfádon és az otthonod különféle szegleteiben! Díszítsd fel bájos díszekkel a lakásodat, és tedd szuperhangulatossá fényfüzéreinkkel, sőt BUTLERS díszeinkkel garantáltan tiéd lesz a környék legegyedibb karácsonyfája! Már csak ezért az életérzésért megéri a karácsonyra várni, de mi megértjük, ha utána sem akarnád majd leszedni.