Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Hungaria - Pezsegj egész évben!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Hungaria márka Limited Edition bevezetését mindig nagy érdeklődés, várakozás előzi meg a Hungaria fun-ok részéről.

Ezt szem előtt tartva alkotjuk meg évről-évre, készíti elő pezsgőmesterünk dédelgetett tételeit, hogy a technológia különlegességét, prémium értékét megtartva, mindig újdonsággal tudja a közönséget meglepni.

 

A 16. Hungaria Limited Edition, mely a limitáltak között az első cuvée pezsgő, igazán kivételes.

A karakteres Zöld veltelíni már-már férfias savai, zöldalmás, füves jegyei a legkülönfélébb ételek ideális kiegészítői, míg a gondosan kikísérletezett házasítási arányban hozzáadott stílusos Zenit extra frissességgel és a maga illatos egres, virágos jegyeivel bolondítja meg az összhangot.

Pezsdítően izgalmas.

Az ikonikus kék márka stílusos pezsgőzési élményt nyújt; örök érvényű eleganciája, párosulva a folyamatos megújulás képességével a legpezsgőbb társasági események kísérőivé tette napjainkra.

Izgalmas, egyedi és dinamikus, mint a fogyasztói. A Hungaria a korszellemhez igazodva „Pezsegj stílusosan” üzenettel, új reklámfimmel szólítja meg jelenlegi és jövőbeli vásárlóit.

 

 

Hungaria pezsgő több mint 65 év szenvedélyes szakértelmének, valamint töretlen kísérletező kedvének gyümölcse. A folyamatos megújulás képessége emelte ki a pezsgők sorából. Az 1955-ben alapított pezsgőmárka égisze alatt mindig kiemelkedő minőségű pezsgő készült, amelyet az évtizedek alatt felhalmozott tudás és szakértelem garantál. A mindenre kiterjedő igényesség, a tapasztalatokon alapuló pezsgőkészítési folyamatok, valamint a korszerű nemzetközi technológiák adaptálása egy olyan termék születését eredményezte, amely magas minőségével és exkluzív megjelenésével kiemelkedik a magyar pezsgőkínálatból.

 

A könnyed elegancia és a minden részletre kiterjedő stílusérzék egy új pezsgőzési trendet teremtett, ahogyan ezt a márka jelmondata is megragadja:

 

“Hungaria. Pezsgő másképp”