Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Gyuris kertészet

Habár a napsütötte nyár múlóban van, színes virágokkal még otthonodba csempészheted vidám hangulatát. A hűvösebb időben díszítsd otthonod csodás, melegházi virágokkal. A Kifli.hu a Gyuris kertészet virágfarmjáról szállítja otthonodba az illatos rózsákat és a színpompás gerberákat. Öltöztesd fel otthonod és élvezd a természet szépségét és varázslatos illatait a hűvösebb napokon is!

 

Gyuris Attila a 90-es évek végén alapította családi vállalkozását, több mint 30 éve szereplője a magyar virágtermesztésnek és kereskedelemnek. Mára az egész család részt vesz a vállalkozásban, mindkét fia segít a termesztésben és az üzleti ügyekben. Egész évben több üvegházban, modern technológia használatával termesztik a gyönyörű rózsákat és gerberákat, utóbbit több mint 70 színben. Emellett szezonálisan érhetőek el más virágok, mint a tulipán, jácint, vagy az őszirózsa.

 

A virágforgalmazási tapasztalataikat 2005-ben kezdték el hasznosítani a kész-csokor kötészet és értékesítés területén. Napjainkra ezen üzletág meghatározó jelentőségűvé vált, így a legnagyobb magyar áruházláncokba szállítják a helyi ízlésnek és igényeknek megfelelő kész-csokrokat.

A komoly szakmai munka eredményeként napjainkra a vállalkozás maga mögött tudhatja az ország legkorszerűbb rózsatermesztő kertészetét, ahol Európa legismertebb holland és német nemesítőinek legnépszerűbb rózsafajtáit termesztik, magas technológiai színvonalon. A termesztés asszimilációs pótmegvilágítással, széndioxid adagolással, hidrokultúrás termesztési módszerrel, párásító rendszerrel, kókuszdiórostban történik. Biológiai növényvédelmet alkalmaznak.

A rózsa végigkíséri az életet, ezáltal jelenléte mindig valamilyen különlegességet sugall. Visszafogott, mégis nemes illata bármelyik otthont ünnepivé varázsolja.

Az őszirózsafélék egyik legkedveltebb virága, mely csodás színvariációinak is köszönheti népszerűségét. A kertészet virágfarmján több mint 70 színben növekednek ezek a csodás virágok, mely megfelelő gondoskodással, akár 2 hétig is otthonod dísze lehet. A gerbera a legjobb választás, ha egy egyszerű, színes virágcsokrot szeretnél.