• Kedves Kiflis! A forgalmazó elővigyázatosságból visszahívta az alább található terméket. Ha rendeltél a tételből, kérjük keresd fel Ügyfélszolgálatunkat!

    Több
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Fűszeres karajcsíkok sörös bundában recept

Mindenki imádja a rántotthúst, de időnként jó egy kicsit elszakadni a megszokottól. Most a Gastrohobbi sörrel bolondította meg az egyszerű receptet, amivel különlegesen puha bundát kap az étel. Ugye meg is van a következő vasárnapi ebéd?
 

Elkészítés

A húst 2 ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a majorannát, a reszelt fokhagymát, a fűszerpaprikát, alaposan összeforgatjuk és félretesszük amíg elkészítjük a masszát.

 

A liszthez adjuk a tojást, a sör felét, sózzuk és kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd hígítjuk a maradék sörrel.

 

A befűszerezett húst lisztbe forgatjuk, majd a masszába és forró olajban, mindkét oldalát aranysárgára sütjük.

 

Ízlés szerint krumplipürével, friss salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.


 

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók

  • 50 dkg sertéskaraj
  • 1 tk majoranna

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 1 tk fűszerpaprika

  • 20 dkg finomliszt + 3 ek a forgatáshoz

  • 2 tojás

  • 2 dl világos sör

  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

  • olaj a sütéshez

 

Rendeld meg egyszerűen a hozzávalókat!