• Kedves Kiflis! A mai nemzeti ünnepnapon zárva vagyunk, de megnövelt kapacitással várjuk, hogy leadd az előrendelésedet vasárnapra. Kellemes pihenést kívánunk!

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Fűszeres karajcsíkok sörös bundában recept

Mindenki imádja a rántotthúst, de időnként jó egy kicsit elszakadni a megszokottól. Most a Gastrohobbi sörrel bolondította meg az egyszerű receptet, amivel különlegesen puha bundát kap az étel. Ugye meg is van a következő vasárnapi ebéd?
 

Elkészítés

A húst 2 ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a majorannát, a reszelt fokhagymát, a fűszerpaprikát, alaposan összeforgatjuk és félretesszük amíg elkészítjük a masszát.

 

A liszthez adjuk a tojást, a sör felét, sózzuk és kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd hígítjuk a maradék sörrel.

 

A befűszerezett húst lisztbe forgatjuk, majd a masszába és forró olajban, mindkét oldalát aranysárgára sütjük.

 

Ízlés szerint krumplipürével, friss salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.


 

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók

  • 50 dkg sertéskaraj
  • 1 tk majoranna

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 1 tk fűszerpaprika

  • 20 dkg finomliszt + 3 ek a forgatáshoz

  • 2 tojás

  • 2 dl világos sör

  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

  • olaj a sütéshez

 

Rendeld meg egyszerűen a hozzávalókat!