Mindennapjaink egy része étkezéssel telik, de csak nemrég került újra fókuszba, hogy pontosan mit is eszünk. Az egészségtudatosság és a megelőzés alapja pedig a minőségi táplálkozás. Beszállítóink között számos hazai kistermelő van, akik olyan tiszta és természetes alapanyagokkal dolgoznak, amelyeknek a beltartalmi értéke fontos a kiegyensúlyozott immunrendszer működéséhez. Termékeik tehát nem csak nagyon finomak, de kellő energiát és tápanyagot is tartalmaznak – hogy a szervezeted és a magyar gazdaság egyaránt jól működjön.
Az adalék nélküli húsok egytől-egyik csúcsok
Az alábbi húsok olyan magyar gazdaságokból származnak, ahol az állatok tartására és takarmányozására különös figyelmet szentelnek. Büszkén mutatjuk be például az NPK Beef organikus körülmények közt nevelt tenyészetét; a Tolna megyei Stelcz család sváb ízvilágú sertéskészítményeit, amelyek adalék-, glutén-, tej- és allergénmentesek; vagy a Békés Húsfeldolgozó eredeti békési receptjeit, hagyományos eljárási módokkal és korszerű gyártási technológiákkal.