Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Az ország egyik legnagyobb online halpiacát nálunk találod, ahonnan egész évben házhoz rendelheted a legkülönfélébb hazai halakat és tengeri ritkaságokat. A hal nem véletlenül az egészségtudatos étrendek szerves része, hiszen vitaminokban gazdag, zsírtartalma alacsony, és kiváló minőségű fehérjetartalma kimondottan magas. Akár a lazac a kedvenced, akár a garnélarák, esetleg egy jó kis adriai halkülönlegességet sütnél ki egyben, vagy magyaros halászlére fáj a fogad, nálunk mindent megtalálsz - és ki is visszük neked a hűtési lánc batartásával akár 90 percen belül, 100% minőség-garanciával.

A Fjoru csak nálunk kapható, gondosan válogatott és öko-tanúsított halai akár a kifogástól számított 48 órán belül a tányérodra kerülhetnek a világ legjobb hal-lelőhelyeiről. Az ASC és MSC minősítések garantálják a fenntartható és felelősségteljes forrást, úgyhogy nyugodt szívvel válogathatsz az egészségtudatos étrendedhez az óriási kínálatból. Süss ki például egy egész aranydurbincsot: látványos, gyors, vajpuha és könnyű fogás lesz!