FJORU

FJORU ASC Aranydurbincs egész (orata)

kb. 360 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

Prémium minőség
Elfogyott. Várható ma.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Horvátország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

FJORU ASC Aranydurbincs egész (Sparus aurata)

Friss, előhűtött egész hal védőgázas csomagolásban. 

Mitől ASC egy termék?
Ez a termék olyan akvakultúrából származik, amely az ASC felelősségteljes tenyésztésre vonatkozó normái szerinti, független tanúsítvánnyal rendelkezik. www.asc-aqua.org

A durbincs lapos, fejénél kerekded formájú, ezüstös pikkelyekkel borított, fehér húsú tengeri halféle. Legtöbb esetben a Földközi-tenger hullámaiban találkozhatunk vele, de előfordulása kiterjedhet egészen az Atlanti-óceán amerikai partvidékétől az Egyesült Királyságon át Spanyolországig, valamint a Kanári-szigetekig.

Bemutatjuk a város legjobb fenntartható halpiacát – a Kifli új saját márkáját - a Fjorut! Célunk nemcsak a hal - mint egészséges fehérjeforrás - népszerűsítése, hanem a halászat fenntarthatóságának elősegítése is, hiszen az ökológiai tudatosság köztudottan a szívügyünk. Meglátod, a Fjoru egyszerűen a kedvenc halpiacod lesz!

Az előállítás módja

Horvátország akvakultúrában tenyésztett.

Elkészítési javaslat

Próbálja ki ezt az egyszerű receptet aranydurbincsra zöldfűszerekkel:

A halat ízlés szerint csepegtessük meg a citromlével, majd kívül-belül sózzuk, és szórjuk meg a hal-fűszerkeverékkel. A zöldfűszereket vegyesen fogjuk össze csokorba, a fokhagymát a kés lapjával kicsit nyomjuk össze. Ezután helyezzük bele a hal hasüregébe először az összenyomott fokhagymát, majd a zöldfűszeres csokrot (ízlés szerint több fokhagymagerezdet is tehetünk). Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg az olívaolaj felével. Ezután helyezzük rá egymás mellé a befűszerezett durbincsot, majd frissen őröljünk rá színes borsot. Végül locsoljuk meg a maradék olívaolajjal. Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 30-35 perc alatt süssük készre. A sütőből kivéve locsoljuk meg a hal bőrét a forró olajjal, majd hagyjuk egy kicsit hűlni.

Felhasználási információ

Csak alapos hőkezelés után fogyasztható, a csomagolás felbontása után azonnal fel kell használni. 

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Termelői információ

A Fjord Bohemia s.r.o. több mint 15 éve foglalkozik különböző friss halak és a tenger gyümölcsei feldolgozásával. Nagy halfeldolgozó cégként az üzem jól felszerelt filéző és csomagoló gépekkel. Emellett nagy hangsúlyt fektet a fenntartható halászat segítésére, ezért különböző tanúsítványokkal rendelkezik, mint ASC, MSC, és BIO.

Tárolás

0 ° C és + 4 ° C közötti hőmérsékleten

Forgalmazó

Fjord Bohemia s.r.o
19600 Prága 9, Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján. A termék nem konyhakész.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Aranydurbincs

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.