FJORU
FJORU ASC Farkassügér egész (branzino)
kb. 300 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
FJORU ASC Farkassügér egész (branziono)
Friss, előhűtött egész hal védőgázas csomagolásban.
Mitől ASC egy termék?
Ez a termék olyan akvakultúrából származik, amely az ASC felelősségteljes tenyésztésre vonatkozó normái szerinti, független tanúsítvánnyal rendelkezik. www.asc-aqua.org
A Branzino könnyű és pelyhes, enyhén édes ízű hal. Képes az összetevőkkel remekül összhangban állni, függetlenül attól, hogy délkelet-ázsiai összetevőkkel, például citromfűvel és chilivel, vagy egy klasszikus mediterrán édesköménnyel és paradicsommal egészíti ki.
Bemutatjuk a város legjobb fenntartható halpiacát – a Kifli új saját márkáját - a Fjorut! Célunk nemcsak a hal - mint egészséges fehérjeforrás - népszerűsítése, hanem a halászat fenntarthatóságának elősegítése is, hiszen az ökológiai tudatosság köztudottan a szívügyünk. Meglátod, a Fjoru egyszerűen a kedvenc halpiacod lesz!
Az előállítás módja
Horvátország akvakultúrában tenyésztett.
Elkészítési javaslat
Próbálja ki ezt a finom receptet farkassügérre franciásan:
A gerslit 4-5 órán át hideg vízbe áztatjuk, majd sós vízben kb, 40 perc alatt megfőzzük. A megtisztított halfilék bőrös felét picit bevagdossuk, majd mindkét oldalukról megsózzuk és citromlével finoman lecsepegtetjük; félretesszük. Az édeskömény szárrészét kicsit visszavágjuk, a torzsrészét kivágjuk, a többit pedig kedvünkre daraboljuk. Egy nagy serpenyőben olívaolaj és vaj keverékén 5-10 percig pirítjuk a feldarabolt édesköményt, majd megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fagyos borsót, felöntjük a borral, 1-2 citromkarikával és babérlevéllel ízesítve puhára pároljuk; közben szükség szerint vizet adhatunk hozzá, de úgy, hogy mire elkészül, megpuhul, csak minimális leve maradjon. A halfilékről papírtörlővel segítségével leitatgatjuk a felesleges nedvességet, megborsozzuk és először a bőrös felükkel lefelé, aztán megfordítva, forró olívaolajon pár perc alatt szépen megsütjük. Tálalás előtt a forró zöldborsós raguba belekeverjük a gerslit, majd a tűzről levéve, 1-2 kanálnyi vajat keverünk bele. Tálaláskor reszelt citromhéjjal koronázhatjuk.
Felhasználási információ
Csak alapos hőkezelés után fogyasztható, a csomagolás felbontása után azonnal fel kell használni.
Termelői információ
A Fjord Bohemia s.r.o. több mint 15 éve foglalkozik különböző friss halak és a tenger gyümölcsei feldolgozásával. Nagy halfeldolgozó cégként az üzem jól felszerelt filéző és csomagoló gépekkel. Emellett nagy hangsúlyt fektet a fenntartható halászat segítésére, ezért különböző tanúsítványokkal rendelkezik, mint ASC, MSC, és BIO.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
0 ° C és + 4 ° C közötti hőmérsékleten
Forgalmazó
Fjord Bohemia s.r.o
19600 Prága 9, Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
farkassügér |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |