Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Miért aggódnál a bevásárlólistád miatt az utolsó napokban? A Kifli segít, hogy amikor szenteste együtt a család, meglegyen minden egy csodálatos karácsonyi vacsorához. Segítünk a töltött káposzta elkészítésében, számos vegán és mentes termékkel várunk!

Az utolsó pillanatos ajándékokban is segítünk: a Bobby's gin ajándékcsomag 22% kedvezménnyel, hogy te csak szürcsölgesd a forró italodat a kanapédon, és bízd ránk magadat.

 

 Immár jöhetnek a húsok-halak!

A boltokban ilyenkor mindenki egymást könyökölve rabolja le a hentespultot, de neked nem kell ráfanyalodnod ilyesmire. A Kiflitől csupa friss húst és halat kapsz kézhez, hatalmas választékban: Húsimádóknak a Gurmet előkészített sertés/marha hús (20%) ajánljukmíg a szárnyas választékból a Friss csirke felsőcombot, a halak szerelmeseinek pedig a széles választékunkon felül a Panarini afrikai harcsafilét javasoljuk!