• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Immunerősítés, ahogy a nagykönyvben meg van írva

Segítünk, hogy ne robbanj le a téli időszakban: Problád ki a Szafi Life glutén-, laktóz- és hozzáadott cukortól mentes, vegán újdonságait, a Vegnum természetes alapanyagú, klinikailag igazolt hatékonyságú és ellenőrzött forrásból származó étrendkiegészítőit, vagy a természetből vett arányokkal dolgozó, innovatív GAL prémium termékeit remek áron.

 

Vajon hány kiló termés fér el egy palackban?

Hiába szereted a gyümölcsöket és zöldségeket, a napi ajánlott vitaminbevitelt elég nehéz bevinni természetes módon (kiéve, ha nem vagy kisgömböc), nem beszélve arról, hogy ez mennyibe kerülne. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és költséghatékonyabb a nagy részét meginni, igaz? Ajánljuk például a sajátmárkás Pappudia frissen préselt, barátságos árazású gyümölcsleveit és a 100%-os gyümölcs- és zöldségtartalmú, adalékmentes La Verde smoothie-ját most 20% kedvezménnyel!