• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Folyékonyan beszélünk az egészséged nyelvén

A levesben az a jó, hogy egy forró tányér levesbe sűrítve simán belakmározod, amit amúgy magában nem bírnál megenni. A csupa tápanyagot magában foglaló alaplevekkel pedig rengeteg féle ételt gazdagíthatsz gyorsan és praktikusan. Próbáltad már az Alaplé Bár 15 órán keresztül főzött, adalékanyag-, tojás- tej- és gluténmentes angus alaplevét, amelynek minden decilitere 2000 mg kollagént tartalmaz?

Kinyitjuk a szemed... a világra

Hogy mi a különbség kávé és kávé között? Kóstold végig a világ legjobb ültetvényeiről származó specialty kávékat és megtudod! Tele vagyunk kávé-különlegességekkel, úgyhogy a bögréd is tele lesz velük: a fekete örök klasszikus, főleg, ha minőségi.