Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg vegyes téli zöldség (répa, zeller, brokkoli, karalábé, póré, kelbimbó, paszternák, stb. ízlés szerint)
  • 0,5 dl olivaolaj
  • 2 dl zöldség alaplé
  • Bors
  • Petrezselyemzöld
  • 40 dkg tofu
  • Néhány csepp citrom
  • 1 kanál kókuszvirág szirup

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk őket falatnyi darabokra.
  • 2
    Sózzuk, borsozzuk, citromlével és kókuszsziruppal ízesítsük, majd a gyökérzöldségeket egy tepsiben süssük meg 180 fokon, 10-15 perc alatt.
  • 3
    Ha zöld zöldségeket is használunk, azokat blansírozzuk sós vízben és jeges vízben frissítsük.
  • 4
    Keverjük össze a zöldségeket zöldfűszerekkel, olívaolajjal és ízesítsük még, ha szükséges.
  • 5
    Tálaljuk újhullámos főzelékünket tofuval, vagy vegán sajttal.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

1,5 kg vegyes téli zöldség (répa, zeller, brokkoli, karalábé, póré, kelbimbó, paszternák, stb. ízlés szerint)