• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 30 dkg laskagomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db leveskocka
  • 2 dl Isola Bio rizs főzőkrém
  • 4-5 kiskanál étkezési keményítő
  • Bors
  • Szerecsendió
  • Olívaolaj

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Tisztítsd meg, majd aprítsd fel a hagymát és a gombát.
  • 2
    Tedd egy fazékba a hagymát és párold üvegesre az olajon.
  • 3
    Add hozzá a hagymához a gombát, majd ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, valamint szerecsendióval és önts hozzá annyi vizet, amennyi épp ellepi.
  • 4
    Néhány perc elteltével add hozzá a leveskockát, majd amikor puhára főtt, botmixerrel turmixold krémes állagúra.
  • 5
    A rizs főzőkrémet dolgozd össze a keményítővel és fokozatosan keverd a leveshez.
  • 6
    Főzd tovább az első forralásig, ezután tálalható.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK