Skip navigation

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 300 g zsíros darált marhahús
  • 120 g feta sajt
  • 50 g hámozott lilahagyma
  • 2 mentalevél
  • 1 tojás
  • 1 szelet toast kenyér héj nélkül
  • 5 petrezselyemlevél
  • Reszelt citromhéj
  • 1 teáskanál szárított oregánó
  • Frissen őrölt bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Vágd fel a sajtot 5 db kb. 6 cm-es darabra.
  • 2
    Vágd fel a hagymát durvább darabokra. Vágd fel apróra a mentát, a petrezselymet és az oregánót. Tedd a kenyeret egy tálba és önts rá 50 ml vizet. Add hozzá a fűszernövényeket, a hagymát, egy csipet borsot, 1 teáskanál sót, citromhéjat, tojást és a darálthúst, majd alaposan keverd össze.
  • 3
    Oszd a keveréket 6 részre. Egyenként formázz belőle húspogácsákat, középre tegyél egy rúd sajtot és tekerd fel a húst palacsintaszerűen.
  • 4
    Tedd a húst közepesen forró grillre és süsd minden oldalát 2-3 percig, míg aranyszínű nem lesz.
Tip
A marhahús helyett használhatsz bárányt. Minél zsírosabb részét használod a báránynak, annál hangsúlyosabb lesz az íze. Tzatzikivel, koktélparadicsommal és apróra vágott lilahagymával tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK