EL DULZE

Baby gem salad, packed (4 pcs)

300 g
HUF 1,149 HUF 3,830 /kg

Delivery within 90 minutes

100+ customers buy regularly

Country: according to the current offer
please contact customer support for the exact information
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

El Dulze baby gem saláta, csomagolt (4 db)

Bébi római szív saláta

  • Ellenáll a forró összetevőknek
  • Könnyen szétválasztható levelek
  • Tökéletes ropogós textúra

Négy egyszerű lépésben elkészítheted:

  1. Vágd le az alsó törzsét, hogy könnyen szétnyíljon a saláta.
  2. Mosd meg a salátaleveleket. 
  3. A "kanál" formába töltsd bele a feltétet.
  4. Élvezd a kulináris utazást. 

Ropogós állaguk és nagyon édes ízük van. Ideálisak olyan ételek kísérőjeként, mint a füstölt lazac, darált fokhagyma, szardella, vagy egyszerűen ízletes saláták elkészítéséhez. Nyersen vagy főzve is fogyaszthatjuk őket főzelékként. Zöldebb leveleik több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Már az egyiptomiak is hieroglifákkal ábrázolták ezt a fajta salátát, így termesztése igencsak régre nyúlik vissza. Főként mediterrán vidékeken termesztik, de termelése hazánkban is egyre elterjedtebb, ráadásul egész évben beszerezhető. Magas C-vitamin, és alacsony szénhidrát tartalma miatt érdemes minél gyakrabban fogyasztanod.

Felhasználás

Salátán túl húsok mellé is kíváló hiszen igazán jellegzetes ízt ad hozzá.

Termelői információ

A spanyolországi El Dulze vállalat fő profilja a friss zöldségek gyártása és forgalmazása. Körülbelül 7000 hektár termőfölddel rendelkeznek Spanyolország-szerte, míg magas minőségű termékeiket Európában, sőt még a Közel-Keleten is sikerrel exportálják. Székhelyük El Campo de Cartagenában, pontosabban El Miradorban található, ahol minden terméküket gyártják és csomagolják. Minden termőterületüket a lehető legjobb módon alakítják ki, hogy friss és egészséges zöldségeik a legjobb minőségűek legyenek. Az El Dulze fenntartható mezőgazdaságot folytat, és minden termelési folyamatát tekintve követi az európai szabályozást. Cégük az ellátási lánc megválasztásakor is felelősségteljesen jár el, beszállítóikkal kéz a kézben dolgozik, és olyan nyersanyagokat használ, amelyek megfelelnek az ökoszisztémánk gondozásának és megőrzésének társadalmi felelősségvállalásának.

Tárolás 

Száraz, hűvös helyen 5-10 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106, Budapest Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.