Estrella Damm

Non alcoholoc beer gluten free

1.5 l
HUF 2,999 HUF 1,999 /l

Delivery within 90 minutes

20+ customers buy regularly

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Estrella Damm gluténmentes alkoholmentes sör 6x0,25l

A Free Damm egy tiszta, csillogó, átlátszó borostyán színű sör, arany árnyalatokkal. világos habját élénk, finom buborékok alkotják. Tiszta, intenzív, olykor fehér virágokra emlékeztető illatát a komló biztosítja.  Fejlesztés alá került egy rendszer amellyel a hagyományos technologiákkal szemben az elvesztett aromák visszakerühetnek a sörbe. Finom ízében gabona és pirítós jegyeket fedezhetünk fel. Friss sör, megfelelő mennyiségű keserűséggel.

Felhasználás

Javasolt fogyasztási hőmérséklet: 4-6 °c

Termékinformáció

Az Estrella Damm sör sokkal inkább a 100%- ban helyi természetesből származó alapanyagok felhasználásának, valamint az odafigyeléssel és szakértelemmel végzett munkának köszönhető. Eredeti spanyol világos sör.

Termelői információ

A spanyol Estrella Damm lager típusú, világos sört 1876-óta eredeti recept szerint 100%- ban természetes alapanyagokból készül. Illatában a könnyed maláta aromák némi fűszerességgel ötvöződnek. Ízében a sötétebbre pörkölt maláta behízelgő jegyek és a krémes komló köszön vissza. Az Estrella pont olyan mint Barcelona, minden cseppjében érezzük a pezsdítő, élettel teli, mediterrán hangulatot. Az Estrella Damm sör harmonikus íze nem egy titkos receptúra eredménye.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Liquid Gold Kft.

1117 Budapest, Hunyadi János út 1.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Víz, ÁRPAmaláta (8%), kukorica, glükóz-fruktóz szirup, rizs, komló

Nutritional values per 100 g

Energy value20 kJ/85 kCal
Fats0 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates47 g
including sugars1.7 g
Protein0.2 g
Salt0 g
Fibre0 g