Granada La Palma

Colourful cherry mix, packed

250 g

FRESHNESS GUARANTEE

Fresh from the farm
HUF 999 HUF 3,996 /kg

Delivery within 90 minutes

1000+ customers buy regularly

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Cherry paradicsom mix, csomagolt

Kitűnő cherry paradicsom választék, amelyben a forma, az íz, az aroma és a szín egy feltűnő és élénk ajánlatot alkot. Igazi élmény az érzékszerveknek. A vitaminok közül legjelentősebb a C-vitamin, de még 11-12 féle vitamin található benne, közöttük az A, B1, B2, ezek mellett jelentős mennyiségben tartalmaz karotint.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A paradicsom a burgonyafélék családjába tartozó növény, ami Dél- és Közép-Amerikában őshonos. Ma már egész évben vásárolhatunk különböző különleges paradicsom típusokat, így a kisméretű cseresznye (cherry), a valamivel nagyobb koktél illetve hosszúkás bogyó alakú (mini szilva, mini San Marzano) vagy körte formájú paradicsom fajtákat, fürtös vagy bogyónkénti kiszerelésben.

Felhasználás

Praktikusan fogyaszthatók szendvics mellé, illetve ételek díszítéseként is használhatóak. Színük is igen változatos lehet: a leggyakoribb piros bogyószín mellett ismerünk rózsaszínre, sárgára, narancssárgára, barnára, sőt zöldre érő fajtákat is. 

Termelői információ

A  Granada La Palma termelők és egyéb munkavállalók szakszervezete Spanyolországban. Működésük kooperatív jellegű, szövetkezeti modelljük ezáltal a közösségi érdekek mentén szerveződik, és tökéletesen illeszkedik a fogyasztók új érdekeihez. A La Palma Cooperativa 1984-ben jött létre és megalakulása óta napjainkra mintegy 150 termelői tagot tömörít, több mint 10 millió eurós forgalommal a zöldség-gyümölcs termesztésből. A La Palma egyedülálló vállalkozás, amely a koktélparadicsom és a speciális minizöldségek előállítása és forgalmazása terén kiemelkedik Európában. Termelésük 90%-át exportálják, elsősorban közép-európai piacokra.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Granada La Palma S.Coop.And
18730, Carchuna (Granada)
Ctra. Nac. 340-Km. 342


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

cherry paradicsom