



Zuki fagylalt
Madagascar bourbon vanilla ice cream
0.55 lDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes

Zuki - A szerelem ízei.

Product description
Love in Madagascar - distinctive bourbon vanilla flavour straight from Africa.
Producer information
Their ice creams are made from natural, fresh ingredients. Because they love ice cream, they only use the best ingredients. They work from their own recipe, they do not use ice cream base or powders. They are constantly working to create the best ice cream in the city using the best quality ingredients.
Storage
Store frozen.
Distributor
Opera Gasztronómia Kft.
1014 Budapest Táncsics M. u. 25.
Product information
The information provided about the products displayed here is for preliminary information purposes only, after receiving the product, you will receive final information based on the label of the product.
Composition
Tej |
Tejszín |
Tejszín |
Emulgeálószer |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei |
Stabilizátor |
E407 - Karragén |
Cukor |
zsíros tejpor |
tojássárgájalé |
Homogenizált és pasztőrözött tojássárgája |
Savanyúságot szabályozó anyag |
E330 - Citromsav |
Tartósítószer |
E202 - Káliumszorbát |
Emulgeálószer |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei |
Vaníliás fagylaltpaszta |
Glükóz szirup |
pasztőrözött tojássárgája |
Cukor szirup |
Bourbon vanília tinktúra és bourbon vanília magvak |
aromák |
Oldott citrom esszencia |
Só |
Színezék |
E101 - Riboflavin |
Stabilizátor |
Emulgeálószer |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei |
Stabilizátor |
E417 - Tara-gumi |
E412 - Guar-gumi |
E410 - Karubin |
E401 - Nátrium-alginát |
vaníliarúd |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 765 kJ/183 kCal |
Fats | 11 g |
including saturated fatty acids | 6 g |
Carbohydrates | 17 g |
including sugars | 17 g |
Protein | 3.6 g |
Salt | 0.11 g |
Fibre | g |
Allergens
Tojás |
Tej |
May contain traces of: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Diófélék |
Zeller |
Mustard |