Sensodyne

Sensodyne Repair & Protect Whitening Toothpaste

75 ml
Sold out. Expected on Thursday.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Great Britain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

A Sensodyne® Repair & Protect segít helyreállítani és megvédeni a fog érzékeny területeit. Egyedi Novamin® formulája klinikailag igazoltan enyhíti a fogérzékenységet. Fluorid tartalmának köszönhetően segít megerősíteni a fogakat.

A Sensodyne® Repair & Protect fogkrém egy kemény védőréteget képez az érzékeny fogak sérülékeny területein, hogy erős helyreállítást biztosítson.

Használat

Mindig kövesd a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor moss fogat. Minimalizáld a lenyelést, majd köpd ki.

A márkáról

A Sensodyne a fogorvosok által legtöbbször ajánlott és a legnagyobb darabszámban eladott fogkrém. Milliók használják, és bíznak meg benne világszerte. Miért? Mert a Sensodyne fogkrémek bizonyítottan csökkentik a fogérzékenység okozta fájdalmat, és napi két fogmosás esetén hosszantartó védelmet biztosítanak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Ne használd a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van. Használat után zárd le a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba. Gyermekektől elzárva tartandó. 12 éves, vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvosuk, vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, kérd fogorvosod tanácsát. Ha irritációt észlelsz, hagyd abba a termék használatát.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

glycerin
peg-8
hydrated silica
Calcium Sodium Phosphosilicate
Novamin
cocamidopropyl betaine
sodium methyl cocoyl taurate
titanium dioxide
Aroma
carbomer
sodium fluoride
sodium saccharin
limonene
Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,3152% w/w (1450 ppm fluorid).