Élő Bolygó

Élő Bolygó Plain Yogurt

350 g

4 DAYS AVERAGE FRESHNESS

In the return packageBIOFresh from the farm
HUF 999 HUF 2,854 /kg

Delivery within 90 minutes

70+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Élő Bolygó Natúr Joghurt visszaváltható üvegben. Biodinamikus gazdaságból származó natúr joghurt. Ezen a helyen minden mindennel harmóniában van és ez adja a tejtermékek különlegesen finom íz világát, egyediségét. Ízesítsd friss, nyári gyümölcsökkel, így biztosan nem lesz nehézkes a napkezdés.

Termelői információ

Az Élő Bolygó Alapítvány Szentgál külterületén, a Bakony déli részén, 56 hektáron gondoz biodinamikus családi mintagazdaságot. A biodinamika lényege, hogy még biovegyszereket sem alkalmaznak (pl. rézgálic), hanem különböző preparátumokat készítenek humuszból, kvarclisztből, vízből, ez a dinamizált elegy megy a permetezőbe. A szentgáli Élő Bolygó Alapítvány folyamatosan fejlődő gazdaságát a következő részekre lehet bontani: 13,5 hektáros szántó biztosítja az állatok téli táplálkozását. Ide tartoznak a 16 hektáros legelőn élő tejelő állatok (juh, tehén, kecske), a 7 hektáros mangalicakert, illetve a 3 hektáros baromfiudvar lakói. Zöldségüket egy 1200 m2-es veteményes, gyümölcsüket pedig az egy hektáros, tájfajtákból álló gyümölcsös biztosítja, melyet folyamatosan bővítenek. A gazdaság szívében háziméh-menedéket alakítottak ki, egy 3000 m2-es gyógy-, fűszer-, és virágoskerttel.

Az ár nem tartalmazza a visszaváltható csomagolást. A betétdíj automatikusan a kosárértékhez adódik és felszámolásra kerül a termék megvásárlásával. Amennyiben a kiszállításkor a futárnak visszaadod az üres csomagolást, úgy a betéti díjat természetesen nem kell kifizetned. Az üvegbe töltés nemcsak környezetkímélőbb, hanem egészségi szempontból is a legbiztonságosabb, és a legmegfelelőbben megőrzi a termékek minőségét.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Juttasd vissza a csomagolást a futárhoz mosva és a fedéllel együtt. Ez megkönnyíti számunkra a szállítást és az újratöltést. Köszönjük.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-6°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 4 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Friss pasztőrözött teljes tej
joghurt kultúra

Nutritional values per 100 g

Energy value239 kJ/57 kCal
Fats3.3 g
including saturated fatty acids2.1 g
Carbohydrates3.9 g
including sugars3.9 g
Protein2.9 g
Salt0 g
Fibre0 g

Allergens

Tej
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.