
Anjuna
Anjuna Chocolate-Hazelnut Ice Cream and Salty Peanut & Dark Chocolate Ice Cream (270 ml)
258 gDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Anjuna csokoládé-mogyoró jégkrém és sós földimogyoró & étcsokoládé jégkrém.
Miért válaszd az Anjuna jégkrémeit?
- Növényi alapú
- Természetes
- Tej- és gluténmentes
- Valódi gyümölcsből készül
- A legjobb hozzávalókért akár a világ végére is elmennek!
Az Anjuna sztori
Két barát és egy hátizsákos indiai utazás – így indult a történet.
Az Anjuna jégkrémeket egy trópusi partszakasz ihlette. A hely szellemisége és az ott szerzett élmények mutatták meg az alapítóknak, hogy a nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés, amit szeretnének megosztani másokkal is. Az utazás ugyan véget ért, de a kaland folytatódik. Ha szeretnél Te is részese lenni, csak engedd, hogy a hullámok elsodorjanak!
Tárolás
-18°C alatti hőmérsékleten. Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Forgalmazó
Anjuna Ice Pops Kft.
Budapest, 1137, Pozsonyi út 5. fsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
bio rizskrém | |
forrásvíz | |
olasz rizs | 30 % |
Napraforgó-étolaj | |
sűrítőanyagok | |
Szentjánoskenyérliszt | |
guarliszt | |
E406 - Agar | |
Tengeri só | |
Ivóvíz | |
tengeri étkezési só | |
Diófélék | |
Mogyoró | |
Földimogyoró | |
Szója | |
Édesítőszer | |
maltitok | |
Kakaóvaj | |
Étcsokoládé | 12 % |
Kakaómassza | |
Édesítőszer | |
maltitok | |
Kakaóvaj | |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
Vanília kivonat | |
mogyorópaszta | 7 % |
növényi rostok | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 852 kJ/204 kCal |
Fats | 11.1 g |
including saturated fatty acids | 3.2 g |
Carbohydrates | 16.8 g |
including sugars | 1.9 g |
Protein | 1.6 g |
Salt | 2.5 g |
Fibre | 0.08 g |
Allergens
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |