
Nutella
Nutella ice cream
240 gDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Nutella jégkrém
Mogyorós jégkrém (72,4%) kakaós-mogyorós krémmel (27,6%).
A márkáról
A Nutella® története egy inspiráló mese a szeretetről és szenvedélyről, ami kombinálva az alapanyagok gondos kiválogatásával és feldolgozásával, egy egyedi és páratlan terméket eredményezett. Így napjainkban sok-sok család kezdi a napot mosolyogva és Nutella®-t kenve az egész világon.
A Nutella® eredetileg egy okos válasz volt egy nehéz problémára: a második világháborút követő kakaóhiányra.
Pietro Ferrero, egy piemonti olasz cukrász, édes, kenhető krémet készített mogyoróból, cukorból és egy kevéske - akkoriban igen ritka - kakaóból. A masszát cipó alakúra formázta - ezt lehetett később felszeletelni és kenyérszeletekre helyezni. A finomságot 'Giandujot' névre keresztelte, a kor híres karneváli karaktere után. A Ferrero vállalatot hivatalosan 1946. május 14-én alapították.
Tárolás
-18 °C-on tárolandó.
Forgalmazó
Bestar Hungary Kft.
1112 Budapest
Kérő u. 8. 4/25.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Rehidratált sovány tej | |
Cukor | |
pasztőrözött tejszín | |
napraforgóolaj | |
Mogyoró | 6.5 % |
glükózszirup | |
Sovány tejpor | |
Kókuszolaj | |
Zsírszegény kakaópor | 3.5 % |
Dextróz | |
Emulgeálószerek | |
Lecitinek (szója) | |
Zsírsavak propán-1,2-diol-észterei | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Stabilizátorok | |
cellulózgumi | |
guargumi | |
E407 - Karragén | |
aromák |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1435 kJ/344 kCal |
Fats | 23 g |
including saturated fatty acids | 9.7 g |
Carbohydrates | 29.9 g |
including sugars | 29 g |
Protein | g |
Salt | 4.1 g |
Fibre | 0.11 g |