Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

M&S Skót rák panírban

Skót Wholetail ráklábunk zamatos, felelős forrásból származó languszta farkakat tartalmaz, amelyek védjegyes, arany morzsánkba vannak burkolva. Kézzel csomagoltak és héjukban fagyasztottak a maximális frissesség és íz érdekében.

Elkészítés

Melegítse elő a sütőt. Távolítsa el az összes csomagolást. Helyezze az előmelegített sütőtálcára. Az elkészítés ideje fagyos állapotból számítva 15-18 perc elektormos sütőben 220°C-on, légkeveréses sütőben 200°C-on vagy gázsütőben  7-es fokozaton. Ne melegítse újra. Fagyasztóban -18°C-on tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Ne melegítsd újra! Tárold -18°C-on a mélyhűtőben. A kiolvasztás napján fogyaszd el, és ne fagyaszd vissza!

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

Rákfélék57 %
Búzaliszt
E170 - Kalcium-karbonátok
Vas
Niacin
Tiamin
Repceolaj
Búzakeményítő
glutén
Rizsliszt
pékélesztő
árpamaláta liszt
napraforgóolaj
Színezék
Paprika kivonat
fekete bors kivonat

Nutritional values per 100 g

Energy value759 kJ/181 kCal
Fats8.4 g
including saturated fatty acids0.7 g
Carbohydrates16.9 g
including sugars2 g
Protein8.8 g
Salt1.38 g
Fibre1.4 g

Allergens

Glutént tartalmazó gabonafélék
Rákfélék
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.