Curaprox

Curaprox Waxed dental floss dispenser

1 pc
HUF 2,599 HUF 2,599 /pc

Delivery within 90 minutes

100+ customers have in favorites

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Menta ízesítésű fogselyem viaszbevonattal, mellyel egyszerűen irányítható, könnyen átcsúszik a kontakpontokon. A frontfogak, különösen az alsók, gyakran nagyon közel vannak egymáshoz. Ilyen esetben a fogselyem a tökéletes megoldás.

A márkáról

A CURAPROX az egészséges száj és a tökéletes szájhigiénia eléréshez szükséges tudást és a készségek átadását célozza már 1972 óta.

Szeretnénk megtanítani az embereknek, hogy a száj egészségének megőrzése a fogak fehérségén és a friss lehelet fontosságán túl, a belső szervek és a test egészséges működéséhez is elengedhetetlen. Ennek érdekében CURAPROX-nál kidolgoztunk egy motivációs- és képzési programot fogászati szakemberek számára. Évente több ezer iTOP/CURAPROX szájhigiéniás oktatót képzünk világszerte. Ők azok, akik motiválják a pácienseket és segítenek nekik megszerezni azt a tudást, amivel megőrizhetik a szájuk, fogaik és ínyük egészségét, mindezt hosszútávon.

Ebben az értelemben, termékeink nem csak a konkrét megoldását nyújtják, hanem folyamatosan segítenek fenntartani a motivációt az alapos tisztításra. És ezért, mi folyamatosan, keményen és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy termékeinket a legvonzóbbá, legkedveltebbé és legjobbá tegyük a világon, amivel minden évben több, mint egymillió új CURAPROX rajongót szerzünk.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Sager Dental Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. épület fszt. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

Adagoló: polietilén
Menet: Nylon