Vileda

Vileda Pet Pro electrostatic brush

1 pc
HUF 2,049 HUF 2,049 /pc

Delivery within 90 minutes

100+ customers have in favorites

Country: China,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe

A Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefével kedvenced szőrének tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű. A puha gumisörték elektrosztatikus hatása magához vonzza és összegyűjti a házi kedvencek szőrét a ház akármelyik puha felületéről, legyen az bármilyen kicsi is. Használat után egyszerűen leöblítheted a csap alatt, és újra használhatod.

Fenntartható lehetőség kedvenced szőrének tisztítására, mivel a tartós sörték csökkentik a hulladékot az otthoni helyiségekben.

A Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe a legjobb termékünk a házi kedvencek szőrének eltávolítására otthonod körül. Ráadásul eléri azokat a kis helyeket is, amelyeket más kefék nem tudnak, vagy nem olyan hatékonyan. Tökéletes mindazok számára, akik háziállatokkal élnek, és azoknak, akik erőfeszítés nélkül és gyorsan szeretnék tisztán tartani otthonukat.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Freudenberg Háztartási Cikkek Bt.
1118 Budapest, Rétköz utca 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.