Persil

Persil Discs Color mosókapszula

54 db
10 999 Ft 204 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Persil DISCS mosószer koncentrátum gépi mosáshoz, színes ruhadarabokhoz.

Fedezze fel a Persil négy kamrás mosószerét, amely 4 hatékony tulajdonság erejét ötvözi, egy különleges kapszulában - a négy kamrás DISC-ben. Kiváló tisztaságot, ragyogást, hosszantartó frissességet biztosít ruhái számára miközben kíméli a szöveteket. Tapasztalja meg az új kompaktált Persil DISCS 4 az 1-ben erejét, csak dobja a kapszulát a mosógépbe és hagyja, hogy megtörténjen a varázslat. Kisebb és fenntarthatóbb kaszula, ugyanaz a magas teljesítmény.

  • Deep Clean Plus technológia a makacs foltok ellen
  • 92% biológiailag lebomló összetevők*
  • Alacsony hőfokon is hatékony
  • Higiénikus frissesség a mosógép számára
  • Ragyogó tisztaság
  • 30 napon át tartó frissesség**
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

A Persil DISCS mosókapszulák formulája még alacsony hőfokon is rendkívül hatékony, így hideg vizes mosás során is alapos tisztítást biztosít ruhái számára energiát megtakarítva. A műanyaghulladék csökkentése érdekében a doboz a palást eltávolítását követően 100%-ban újrahasznosítható, illetve a palást 90% újrahasznosított papírt tartalmaz.

* Szerves összetevőkre vonatkozóan OECD 301/302 alapján
** Ruhásszekrényben tárolva

Használat

Használat előtt olvasd el a használati útmutatót! 

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

15-30% nemionos felületaktív anyagok anionos felületaktív anyagok 5-15% Szappan <5% foszfonát enzimek illatanyagok geraniol linalool