Domestos

Domestos Lemon Higiénikus törlőkendő

60 db
 1 899 Ft 32 Ft/db
Származási ország: Olaszország,

A Domestos higiénikus törlőkendő használata egyszerű, praktikus. Visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magaddal viheted és nyilvános helyeken jó szolgálatot tehet, pl. kilincs, telefon, WC deszka stb. letörléséhez. Higiénikus tisztaságot biztosít a tisztított felületeken.

  • Higiénikus tisztaság
  • Egyszerű és gyors tisztítás
  • Citrom illattal
  • 60 db nedves törlőendő visszazárható csomagolásban
  • Számos felületen alkalmazható

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Használat előtt olvasd el a használati utasítást és a figyelmeztetéseket. Gyermekek elől elzárandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék cimkéjét/csomagolását. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mosd ki bő vízzel. Adott esetben a kontaklencséket is távolítsd el, ha könnyen megoldható. Használat után moss alaposan kezet. Ne húzd le a WC-n. Ne használd márvány és festett fa területen. Kényes felületeken először próbáld ki egy nem feltűnő helyen. Arc- kéz- és testtörlésre nem alkalmas. Kérjük a csomagolást helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.