Domestos

Domestos Power5 WC Frissítő blokk Ocean

3 db
2 099 Ft 700 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltűntetni a koszt, és ragyogóvá tenni a WC kagylót, amely hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából.

  • Segít a vízkőlerakódás megelőzésében
  • Higiénikus tisztaság
  • Az óceán illatával
  • Erős habzás
  • Hosszantartó frissesség
  • Tiszta és csillogó WC

Használat

Egyszerűen csak akaszd a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön, és élvezd az öblítés utáni frissességet. Tartsd a nem használt blokkokat az eredeti csomagolásban.

Biztonsági Figyelmeztetés

Veszély! Súlyos szemkárosodást okoz. Használat előtt olvassd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szem-/arcvédő használata kötelező. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Az edényt kérjük helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Veszélyes alkotórészek : Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Dodecylbenzenesulfonate. Tartalmaz Linalool-t, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes allergiás reakciót válthanak ki. Elzárva tartandó.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

>30% Anionos Felületaktív Anyagok
<5% nem ionos felületaktív anyagok
illatanyag
foszfátok
Aromás szénhidrogének
linalool
citral
limonene