Okos döntés

Domestos

Domestos Power5+ Ocean Active Blue Water WC Frissítő blokk

3 db
Kedvezmény vége: 4. 23.
1 399 Ft 
466 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Domestos Power5+ Active Blue Water WC-frissítő blokk folyamatosan kellemes illatot biztosít, az öblítések között is! Az Active Blue Water minden öblítéskor kék színű folyadékot bocsát ki, mely segít az öblítések között is frissen és tisztán tartani a WC-t.

  • Kékké varázsolja a vizet
  • Friss óceán illattal
  • Vízkőlerakódás gátló hatás
  • Hosszantartó frissesség
  • Erős habzás
  • Ragyogó tisztaság

Használat

Egyszerűen csak akaszd a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön, és élvezd az öblítés utáni frissességet. Tartsd a nem használt blokkokat az eredeti csomagolásban.

Biztonsági Figyelmeztetés

Veszély! Súlyos szemkárosodást okoz. Használat előtt olvassd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szem-/arcvédő használata kötelező. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Veszélyes alkotórészek : Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Lauryl Sulfate, Ethoxylated alcohols. Tartalmaz Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes-t, Tetrahydrolinalool-t, 4-TERT-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE-ot, CITRONELLOL-t, allergiás reakciót válthatnak ki.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

limonene
linalool
anionos felületaktív anyagok
citral
nem ionos felületaktív anyagok
illatanyag
foszfátok
aromás szénhidrogén