
Dar
Dar Vegán joghurtkultúrás kék áfonyás-fekete ribizlis ital
330 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Dar Vegán joghurtkultúrás kék áfonyás-fekete ribizlis ital
Dar Vegán joghurtkultúrás kék áfonyás-fekete ribizlis ital friss, gyümölcsös ízzel rendelkezik, amelyet az áfonya és fekete ribizli kissé savanykás jegyei tovább fokoznak. Kiváló reggeli lehet, amikor gyümölcsökkel és magvakkal tálalják, vagy egyszerűen önállóan is élvezhető. Ráadásul a növényi alapú joghurtok gyakran magasabb rost- és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek, így egészségesebb alternatívát nyújthatnak.
Forgalmazói információ
2004 óta építik a laktózmentes és egészséges kategóriát a piacon, hosszú távon kívánnak az egészséges táplálkozás elkötelezettjei lenni. Számukra kiemelkedően fontos a GMO-mentesség. Termékeik többsége GMO-mentes tejből illetve növényi alapanyagokból készül. A Real Nature termékek között számos laktózmentes ital is megtalálható. Folyamatosan bővülő kínálatukban többek között rizs, mandula, kókusz, zab, alapú italokat és joghurtkultúrás termékeket is forgalmazzák. Fontosnak tartják az élelmiszerek laktózmentes, cukormentes, gluténmentes, tartósítószermentes, vegán változatainak elérhetőségét, ezen termékkínálat szélesítését és mélyítését a magyar piacon, így szolgálva fogyasztóik törekvéseit a mentes, illetve egészséges táplálkozás irányvonalának követésében.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 4-8°C közötti hőmérsékleten.
Forgalmazó
Real Nature Kft.
1037 Budapest
Seregély köz 13.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
víz | |
Zab | 10.1 % |
Cukor | |
Áfonya | 5.5 % |
Feketeribiszke | 4.6 % |
Módosított keményítő | |
Tápióka | |
Kukorica | |
napraforgóolaj | |
maracujalé | 0.8 % |
Koncentrátumból | |
Természetes aromák | |
Stabilizátorok | |
Pektinek és gellángumi | |
Bodzalé koncentrátum | |
Étkezési só | |
L.CASEI 431™ Lactobacillus paracasei (min.108 cfu/ml) | |
Vegán joghurtkultúrák |
Tápérték: 100 g
Energia | 341 kJ/81 kCal |
Zsír | 1.1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.2 g |
Szénhidrát | 16.6 g |
amelyből cukor | 12.2 g |
Fehérje | 0.7 g |
Só | 0.09 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |