• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Dove Intensive Repair Hajbalzsam

200 ml
 1 089 Ft 5 445 Ft/l
Származási ország: Franciaország,

Hajbalzsamot keresel károsodott hajra? A formázástól az időjárás változásain át hajunk sok megpróbáltatáson esik át nap mint nap - a megfelelő termékek használatával azonban megőrizheted hajad tápláltságát kívül és belül egyaránt. Ezt szem előtt tartva megalkottuk a Dove Intensive Repair hajbalzsamot sérült hajra a sima, szép és erős hajért.

A sérült haj ápolásának túl kell mutatnia a károsodás külső jeleinek megszüntetésén, ezért a Dove balzsam ápoló összetétele belülről is segít helyreállítani a haj állapotát. Nutri-Keratin Repair Actives formulájával segít helyreállítani a hajfelszín károsodásának jeleit, emellett behatol a hajszálak belsejébe és folyamatos használat mellett fokozatosan táplálja őket. Így segít, hogy a haj ellenálljon a töredezésnek és minden mosással szebbé váljon. A legjobb hatás érdekében használd együtt a Dove Intensive Repair samponnal. Előzd meg a hajtöredezés 90%-át, még mielőtt bekövetkezne!

  • Láthatóan segít helyreállítani a hajkárosodás jeleit
  • Segít helyreállítani a haj felszínét
  • Mélyen táplálja a károsodott hajat
  • Segít, hogy hajad puha és kezelhető legyen
  • Akár mindennapi használatra is ideális

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.