Okos döntés

The Body Shop

The Body Shop Breathe Nyugtató Duó

1 db
Kedvezmény vége: 8. 14.
8 999 Ft 
8 999 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A legjobb ajándék annak, aki megérdemli, hogy végre pihenjen, kikapcsolódjon, és élvezze a megérdemelt nyugodt pillanatokat.
Néhány csepp a Breathe nyugtató esszenciális olajkeverékünkből a pulzuspontjaidra segíthet újra kapcsolatba lépni önmagaddal és kiélvezni a csend pillanatát. Ha pedig a tiszta nyugalom érzését szeretnéd megtapasztalni egy rohanó nap vagy az ingázás közben, a Breathe nyugtató balzsamunk a zsebedben lapuló megmentő.
Ezeket a vegán ápolókat 100%-ban természetes, Spanyolországból származó rozmaring illóolajjal és Olaszországból származó, Méltányos Közösségi Kereskedelmi olívaolajjal gazdagítottuk. Az olajbogyók, amelyekből ez az olaj készül, az olaszországi Campaniában található Cilento Nemzeti Parkban őshonosak. A Nuovo Cilento Szövetkezettel 2000 óta dolgozunk együtt - partnerségünk pozitív hatással van a munkalehetőségekre ezen a vidéki területen, ahol magas a munkanélküliség kockázata. A csomagban lapuló, tisztító tulajdonságairól ismert eukaliptusz illóolajjal gazdagított ápolók mindegyike a The Vegan Society által tanúsítottan vegán és minden bőrtípusra ajánljuk őket.

  • Breathe Nyugtató esszenciális olajkeverék 9ml
  • Breathe Nyugtató Balzsam 15ml

A márkáról

Történetük az angliai Brightonban kezdődött 1976-ban. Minden az alapítóval indult, aki hitt valami forradalmiban - hogy az üzlet lehet a "jó" eszköze. Követve az ő vízióját azóta is formabontóak, őszinték és változást generálók több, mint 40 éve. Akkor az üzlet még csak egy piciny, zöldre festett butikként illatozott Brighton egyik utcájában. Teljesen különbözött kívül és belül a többi nagy cégtől a kozmetikai iparban. Mégis teljesen egyszerű volt - etikus forrásból származó, természetes alapú összetevők a világ minden tájáról. A termékek és a szépség rituálék mindenkinek készültek kortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül, azért hogy minden vásárló jól érezhesse magát a saját bőrében.Eközben sosem ígérve, hogy általuk mások lehetnek. Amikor a The Body Shop útnak indult, akkor a szépség egy eléggé körülhatárolt elképzelés volt arra vonatkozóan, hogy hogyan is kellene kinézzen egy lány vagy nő. De a The Body Shopnak is megvolt erről a saját véleménye. Hitt abban, hogy a szépség egyfajta örömforrás, kényelem és magabiztosság egyben. Arról szól, hogy mi az, amit Te szeretsz önmagadban, és mi az, ami valóban boldoggá tesz. A szépségápoló termékek leginkább a mindennapi rituálék önszerető pillanata volt, ahelyett, hogy a karcsúsítás vagy a ránctalanítás hamis ígéretével kecsegtetett volna. Sosem akartak valami olyat előállítani, amitől a nők egy bizonyos módon néznek ki, hanem azt szerette volna, hogy kihozhassa a nőkből önmaguk legjobb verzióját. 

Forgalmazó

Avanzo-Trade Kft.
1162 Budapest, Istráng utca 79. B. ép.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.