Nottevit

Nottevit Focus Sleep étrend-kiegészítő kapszula

30 db
5 890 Ft 196 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Szlovénia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

https://www.kifli.hu/targy/nottevit-etrendkiegeszitok

Nottevit Focus Sleep étrend-kiegészítő kapszula

Az élet fejben dől el! Ha nem szeretnénk idő előtt elfelejteni szeretteink nevét, a velük töltött legkedvesebb emlékeinket vagy egyszerűen csak 50 év felett is frissek és versenyképesek akarunk maradni a munkahelyünkön, akkor az agyunkkal kapcsolatban egy másik fontos dologra is figyelnünk kell.
Ez pedig az agyi vérkeringésünk karbantartása. 40 év felett, illetve napi 8 órában ülő munkát végzők esetében az (agyi) vérkeringés lassulhat, melynek következtében az agy nem jut a megfelelő működéséhez szükséges mennyiségű oxigénhez. Ez rövid távon memóriazavarokat, ingerlékenységet és mentális kimerültséget okozhat, hosszú távon pedig felgyorsítja az agy öregedését. A minőségi alvásban és az egészséges (agyi) vérkeringés fenntartásában nyújt segítséget az egyedülálló, kettős hatású Nottevit Focus Sleep® kapszula. Fókuszban az alvás és a kognitív funkciók megőrzése. Amellett, hogy segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, az agyi vérkeringést támogató összetevőivel hozzájárul a megfelelő agyi teljesítmény és normál pszichológiai funkciók fenntartását.

  • Hozzászokást nem okozó, standardizált (garantált hatóanyag tartalmú) macskagyökér-, komló- és golgotavirág kivonattal segíti az esti stresszoldást és a nyugodt, pihentető alvást
  • További három, különleges növényi kivonattal támogatja a megfelelő agyi működés és kognitív funkciók fenntartását. A termékben található bakopa, páfrányfenyő (Ginkgo biloba) és rózsagyökér (Rhodiola) kivonatok támogatják a megfelelő vérkeringést, ezáltal hozzájárulnak a megfelelő agyi teljesítmény és memória fenntartásához.
  • A Nottevit Focus Sleep kapszulában 3 féle B-vitamin is található, melyek közül a B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, a B5-vitamin (pantoténsav) pedig támogatja a normál mentális teljesítményt.
  • A Nottevit Focus Sleep készítmény beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe is

Fontos! Az alvást segítő természetes gyógynövénykivonatok szervezettől függően 14-18 nap alatt érik el maximális hatáserősségüket. A legtöbben már az első éjszakán tapasztalják a kívánt hatást, de ritka esetekben előfordulhat, hogy a kúra elején néhányan gyengébb alvást segítő hatást tapasztalhatnak. Ne szakítsd meg emiatt a Nottevit kúrádat, légy türelemmel, használd minden este (1 helyett akár 2 kapszulát is, ha szükséges) és meglátod, az eredmény nem marad el! Az ajánlott 8-10 hetes kúrák között érdemes 2 hetes szüneteket tartani.
Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A márkáról

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek. Küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyek ezt a szakmai igényességet a természetes összetevők irányába fordítják. A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztaságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie. Márkáikat így nyugodt szívvel ajánlhatják családjuknak és barátaiknak is.

Használat

Lefekvés előtt 1-2 kapszulát egy pohár vízzel bevenni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Tárolás

15-25°C-on tárolandó. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Forgalmazó

GEMIL Pharma Zrt.
1124 Budapest, Fürj utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Bakopa teljes növény kivonat
Hidroxipropilmetil-cellulóz
Macskagyökér gyökérkivonat
Rózsagyökér gyökérkivonat
E414 - Gumiarábikum
Páfrányfenyő levélkivonat
Komló toboz kivonat
Golgotavirág föld feletti rész kivonat
kalcium-d-pantotenát
Zsírsavak magnézium sói
Piridoxál-5-foszfát
tiamin-hidroklorid