Nottevit

Nottevit Happy Sleep étrend-kiegészítő kapszula

30 db
5 890 Ft 196 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

https://www.kifli.hu/targy/nottevit-etrendkiegeszitok

Nottevit Happy Sleep étrend-kiegészítő kapszula

Nyugodt éjszakák, jobb kedvű nappalok. Amellett, hogy segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, összetevői hozzájárulnak a lelki egyensúly és a pozitív hangulat fenntartásához, valamint idegrendszerünk egészséges működéséhez. Három, hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, emellett alvás közben hasznosuló, a pozitív hangulatot fenntartó és idegrendszert támogató összetevővel járul hozzá a másnapi jó közérzethez:

  •  Az egyik legtöbbet vizsgált (150 tudományos publikáció, 50 klinikai vizsgálat), természetes, a pozitív hangulatot és a lelki egyensúlyt támogató gyógynövényt, perzsa sáfrányt tartalmaz. A sáfrányt már az ókori perzsa birodalomban is használták teába keverve a lehangolt lelkiállapot, a melankólia kezelésére. A pozitív hangulatot segítő hatását azóta modern klinikai vizsgálatokkal is igazolták*,**, melyek szerint bizonyítottan fokozza az agyban felszabaduló szerotonin mennyiségét, és ezen keresztül fejti ki pozitív hangulat és lelki egyensúly fenntartó hatását. A Nottevit Happy Sleep kapszula garantáltan magas minőségű (1. kategória – Sargol), kézzel szedett Safr’Inside™ perzsa sáfrányt tartalmaz.
  •  A Nottevit Happy Sleep kapszulában a B6-vitamin aktív formája (P5P) található, mely hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az idegrendszer egészséges működéséhez is.
  • A B6-vitaminnal közismerten együtt alkalmazott magnéziumot is tartalmaz, mely szintén támogatja az idegrendszer egészséges működését és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez is hozzájárul.
  • A Nottevit Happy Sleep készítmény beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe is.

Fontos! Az alvást segítő természetes gyógynövénykivonatok szervezettől függően 14-18 nap alatt érik el maximális hatáserősségüket. A legtöbben már az első éjszakán tapasztalják a kívánt hatást, de ritka esetekben előfordulhat, hogy a kúra elején néhányan gyengébb alvást segítő hatást tapasztalhatnak. Ne szakítsd meg emiatt a Nottevit kúrádat, légy türelemmel, használd minden este (1 helyett akár 2 kapszulát is, ha szükséges) és meglátod, az eredmény nem marad el! Az ajánlott 8-10 hetes kúrák között érdemes 2 hetes szüneteket tartani.
Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A márkáról

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek. Küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyek ezt a szakmai igényességet a természetes összetevők irányába fordítják. A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztaságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie. Márkáikat így nyugodt szívvel ajánlhatják családjuknak és barátaiknak is.

Használat

Lefekvés előtt 1 kapszulát egy pohár vízzel bevenni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Tárolás

15-25°C-on tárolandó. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Forgalmazó

GEMIL Pharma Zrt.
1124 Budapest, Fürj utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

E530 - Magnézium-oxid
Macskagyökér kivonat
hidroxi-propil-metil-cellulóz
Komlótoboz-kivonat
Golgotavirág-kivonat
Sáfránykivonat
zsírsavak magnéziumsói
Piridoxál-5-foszfát