
Kaija
Kaija Lazacfilé paradicsomszószban (170 g)
85 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kaija Lazacfilé paradicsomszószban
Kiváló protein és Omega-3 zsírsavakban gazdag, egészséges és a legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.Fehérjében gazdag norvég aquakultúrából származó lazacfilé kézzel csomagolva.
Termelői információ
1882
Arnold Sørensen skandináv üzletember konzervdobozokat, gyümölcskonzervet, zöldséget és halat gyártó céget alapít Rigában.
1920
Az első világháború után egy repülő sirály a csőrében halakkal a cég védjegyévé válik, a KAIJA (lettül „sirály”) pedig a cég védjegyévé válik.
1938
A megtermelt áru összértéke eléri a 3 millió eurót (mai értékben). A cég 360 főt foglalkoztat, termékeit Európába és az USA-ba exportálja. Különféle díjakat nyernek nemzetközi kiállításokon és vásárokon
1966
A vállalat a „Halkonzervek és kulináris termékek kísérleti gyára” nevet viseli, és termékeit a Szovjetunió egész területére exportálja. . 11 hektáron terül el, 720 főt foglalkoztat.
2003-2004
A cég csődön és reorganizáción megy keresztül, az Arnold Sørensen és Kaija márkákat megtartják. Már csak 4 exportpiac maradt, amikor a cég megújítja tevékenységét
2013
5 millió eurót fektetnek be a gyártóterület felújításába és új gyártósorokba
2017
A Karavela Európa egyik legnagyobb halkonzervgyártója lesz, évente 56 millió konzervdobozt gyártanak, és 40 exportországgal rendelkeznek a világon
2019
A Karavela felvásárolja a Larsen Danish Seafood-ot, ezzel növelve pozícióját a német piacon
Tárolás
0-25°C között tárolandó. Felnyitás után tartsa hûtõben (+4-8C) és 24 órán belül fogyassza el!
Forgalmazó
Foodnet Zrt
1037 Budapest, Bécsi út 269.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Lazac | 50 % |
Salmo salar | |
Szósz | |
Ivóvíz | 9 % |
Repceolaj | 6 % |
Paradicsom püré | |
Cukor | |
Sűrítőanyag | |
módosított kukorica keményítő | |
Tejfehérje | |
Sűrítőanyag | |
karobpor | |
guar gumi | |
Étkezési só | |
savanyúságot szabályzó anyag | |
E260 - Ecetsav | |
Fűszerek |
Tápérték: 100 g
Energia | 788 kJ/189 kCal |
Zsír | 13.4 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.6 g |
Szénhidrát | 7.4 g |
amelyből cukor | 5.7 g |
Fehérje | 9.8 g |
Só | 1.1 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |
Tej |