• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

-12 %

Knorr erőleveskocka

12 db
Kedvezmény vége: 2023. 03. 28.
 639 Ft 
729 Ft53 Ft/db
Származási ország: Portugália,

Az erőleves kocka aranysárga színt és gazdag, telt ízt ad ételeidnek. Levesek mellett főzelékekhez, köretekhez, rizsfőzéshez is bátran ajánlott. Forró vízben feloldva, gyors és ízletes alaplé készíthető belőle. A termék tartósítószert nem tartalmaz. 

Felhasználási javaslat

Két kockát tegyünk 1 liter forrásban lévő vízbe és oldódásig keverjük.

Termelői információ

A Knorr Magyarországon az Unilever vezető élelmiszer márkája, mely az ételek szenvedélyes szeretetének köszönhető. A ma már világszerte ismert és elismert KNORR márka levesek, leveskockák, fűszerkeverékek, szárazalapok, mártások és további termékek széles körét kínálja Magyarországon is. A folyamatos változások mellett a Knorr számára az elsődleges szempont továbbra is az, hogy finom és jó minőségű ételeket kínáljon a fogyasztóinak.

Tárolás

Száraz, hűvös, naptól védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

UNILEVER Magyarország Kft.
1138, Budapest
Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.