Békanő almás pite ízű szénsavas üdítőital

330 ml
Újdonság
 399 Ft 1 209 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Békanő almás pite ízű szénsavas üdítőital, 5% almalével, fahéjas, karamellé fűszerezéssel, természetes vanília aromával, vegán. Az ital a friss nyári almából készült almás pite enyhén citrusos-vaníliás illatát idézi. Pont olyan, mint nagymamáink porcukros tetejű, édes, illatos, rácsos tetejű almás pitéje.Fogyasztás

Fogyasztását hűtve ajánljuk.

Termelői információ

Az Italműhelyben különleges, jó minőségű, magyar üdítőitalok fejlesztésével foglalkoznak. Az Italműhely 2016 óta foglalkozik jó minőségű, magyar üdítőitalok gyártásával és forgalmazásával. Jelenleg két saját fejlesztésű és gyártású termékük van, a Tikkadt Szöcske kóla és a Békanő limonádék, illetve kizárólagos magyar forgalmazói a WOSTOK berlini limonádécsaládnak. Az Italműhely Kft. 2018 óta gyártja a Békanő limonádékat, jelenleg három ízben. A receptúrák itt is saját fejlesztésűek, az italok természetes, vegán alapanyagokból, alacsony cukortartalommal, édesítőszer nélkül készülnek.

Tárolás

Napfénytől védett, hűvős, fagymentes helyen.

Forgalmazó

Italműhely Kft.
1182 Budapest, Nemeske u. 21/a.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.