• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Vivino szolgáltatás értékelése

Freixenet Vintage Reserva Brut 2017

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 3 990 Ft 5 320 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Spanyolország,

Otthonunkat, a Penedès-től, Barcelona délnyugatra, Cava országnak nevezzük. A dombok dombvidéke, amelyet a Garraf-hegység a keleti szelektől és a sziklás Montserrat-hegység hideg északi szélétől védett. A természet áldott minket gazdag vörös talajjal és hosszú napsütéses órával.

Ez egy tökéletes hely a pezsgő elkészítéséhez. De ez nem akármilyen spanyol bor: ez a Cava. A bor garanciát vállaló megnevezése, amelynek meg kell felelnie a legszigorúbb előírásoknak. Ide tartozik csak a meghatározott szőlő használata  és az úgynevezett hagyományos módszer, amelynek során a bor egy második erjedésen megy keresztül a palackban.

Jellemzők

  • Spanyol fehérpezsgő.
  • 12%-os alkoholtartalmú.
  • Katalónia legjobb borvidékéről. 
  • Aperitivként, halételekhez, tenger gyümölcsihez ajánljuk.

Leírás

Fehér, minőségi nyerspezsgő.

Termékinformáció

Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazói információ

Törley József 1882. augusztus 1-jén, Törley József és Társa néven jegyeztette be vállalkozását a budapesti cégbíróságon. A Törley pezsgők története így majdnem másfél évszázadra nyúlik vissza. Nyitottan az újdonságokra, Törley folyamatosan fejlesztette gyárát és a pezsgőgyártás technológiáját – elsőként vezette be itthon például a fagyasztással történő seprőtelenítés (degorzsálás) folyamatát. Üzeme ennek köszönhetően az ország legkorszerűbb pezsgőgyára lett a századfordulóra. A rákövetkező évtizedekben a Törley hírét és zamatát már Amerikától Ausztráliáig ismerték, a gyárnak lerakatai voltak Hamburgban, Berlinben és Koppenhágában is. A legnagyobb elismerés pedig az volt, hogy ekkor már Párizsban is ittak Törleyt.

Tárolás

16-18 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Vigyázat! A palackban túlnyomás van. Erőhatástól, ütődéstől, hőtől óvni kell. Óvatosan nyissa ki.

Forgalmazó

Törley Pezsgőpincészet Kft.
1222 Budapest
Háros u. 2-6


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.