Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Cremant d´Alsace

Cremant d´Alsace BIO & Vegan - Arthur Metz, fehér

0,75 l
BIO
Elfogyott. Várható k.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Crémants d'Alsace Arthur Metz borokat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy ritka eleganciával és páratlan gyümölcsösséggel rendelkező borokat kínáljanak. A szőlőt kézzel szüretelik a szüret kezdetén, amikor a szőlő a legjobb egyensúlyt és a legfinomabb harmóniát nyújtja; így minden egyes szőlőfajta személyiséget és eredetiséget kölcsönöz a Crémant d'Alsace-nak. A Crémants d'Alsace borkészítési módszere a Champagne-hoz hasonló, a palackban történő kettős erjesztéssel. Finom pezsgése meghívást jelent az élet ünnepi pillanataira, a szívhez szóló találkozásokra, családi összejövetelekre, baráti találkozókra. Fedezze fel a Crémants d'Alsace Arthur Metz jellegzetességeit, megkóstolva a változatos aromatikus karakterek széles skáláját.

Világos arany szín, nyárias árnyalatokkal, finoman pezsgő, gyönyörű gyümölcsös ízvilággal, virágos aromájú illatal. Barack, alma és citrom nagyszerű, hosszan tartó utóízzel. Gyönyörű kísérője minden alkalomnak, az aperitiftől az étkezés végéig. Alkoholtartalom: 12%.

Termelői információ

Az Arthur Metz vállalat a festői elzászi borkörút elején található, amely az elzászi szőlőültetvényeken átvezető központi út. Az elzászi szőlőterületek vezető szereplője és a Crémant d'Alsace pezsgő fő termelője. A vállalat tevékenysége a szőlőtermesztés és a bortermelés teljes folyamatát magában foglalja. Két prés- és borkészítő központtal - a Vendangeoir de Scharrachbergheim és az Epfig Vinification Centre - rendelkezik, így a szüretből származó bort a szőlőültetvény szívében található marlenheimi pincékben tudja feldolgozni. Olyan borkészítési stratégiát alakított ki, amely a bortermelők és a berendezések minőségén alapul, valamint a borkészítési folyamatra fordított maximális figyelemmel. Arthur Metz mindig is ügyelt a borok minőségére.

Tárolás

Tárold 8-12 °C, száraz és hűvös helyen.

Forgalmazó

Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft.
7150 Bonyhád, Schweitzer tanya 029/3. hrsz.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Sulfitok