The Frozen Butcher
US Angus hamburger pogácsa
260 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
US Angus hamburger pogácsa
Az Angus szarvasmarhát, a skóciai Aberdeenshire és Angus megyékben honos fajtákból tenyésztették ki, húsuk világhírű márványos tulajdonságairól. Ez azt jelenti, hogy a húsban sok intramuszkuláris zsír található, ami intenzív ízt hoz létre. A szarvasmarhákat pedig gondosan kiegyensúlyozott gabonatakarmányon nevelik a még jobb íz érdekében.
Használati útmutató
Fogyasztás előtt hőkezelést igényel.
Angus hamburger zöldborsókrémmel és jalapeño paprikás szósszal
Hozzávalók
4 főre
- 200 g friss zöldborsó
- 50 g görög feta sajt
- 1 kis csokor petrezselyem
- só, bors
- 1 jalapeño paprika
- 200 ml görög joghurt
- 4 The Frozen Butcher US Angus hamburger pogácsa
- 4 teljes kiőrlésű zsemle
- 1 csokor vízitorma
- 1 ek olivaolaj
- 2 ek citromlé
Elkészítés
- A borsót főzd körülbelül 4 percig, majd szűrd le. A borsót és a fetasajtot, valamint néhány petrezselymet apríts össze robotgépben. Sózd, borsozd.
- Felezd el a jalapeño paprikát, és távolítsd el a magokat.
- Ezután a joghurtot a borssal és a maradék petrezselyemmel turmixgépben pürésítsd.
- A hamburgert süsd vagy grillezd a csomagoláson található utasítások szerint.
- Vágd félbe és pirítsd meg a zsemléket. Keverd össze az olajat és a citromlevet a vízitormával. Oszd el a zsemle aljára. Helyezd a hamburgert a vízitormára, és tedd rá a borsókrémet, a jalapeño szószt és nem utolsó sorban a zsemle felső felét.
Termelői információ
A The Frozen Butchernél arra törekednek, hogy csak a legjobb húst használják a világ minden tájáról. Így a lehető legjobb húst készíthetik mindenkinek. Termékeiket a gyártás után azonnal gyorsfagyasztják speciális fagyasztókban. Így nem kell mesterséges tartósítószert, színezéket vagy egyéb adalékanyagot hozzáadniuk. És garantálhatják, hogy a fagyasztóban a hús megőrzi ízét és minőségét, amíg el nem készíted.
Tárolás
-18 °C fokon, felbontás után 1-2 nap 0 °C fok felett.
Forgalmazó
Voyagex Morini Kft.
2310 Szigetszentmiklós
Kántor út 5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Angus marhahús | 99 % |
Só |
Tápérték: 100 g
Energia | 1033 kJ/249 kCal |
Zsír | 20 g |
amelyből telített zsírsavak | 10 g |
Szénhidrát | 1.3 g |
amelyből cukor | 1.3 g |
Fehérje | 16 g |
Só | 1 g |
Élelmi rost | 0 g |