-20 %

The Frozen Butcher

US Angus hamburger pogácsa

260 g
Kedvezmény vége: 3. 29.
2 559 Ft  3 199 Ft
9 842 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: USA,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

US Angus hamburger pogácsa

Az Angus szarvasmarhát, a  skóciai Aberdeenshire és Angus megyékben honos fajtákból tenyésztették ki, húsuk világhírű márványos tulajdonságairól. Ez azt jelenti, hogy a húsban sok intramuszkuláris zsír található, ami intenzív ízt hoz létre. A szarvasmarhákat pedig gondosan kiegyensúlyozott gabonatakarmányon nevelik a még jobb íz érdekében.

Használati útmutató

Fogyasztás előtt hőkezelést igényel.

Angus hamburger zöldborsókrémmel és jalapeño paprikás szósszal

Hozzávalók
4 főre

  • 200 g friss zöldborsó
  • 50 g görög feta sajt
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • só, bors
  • 1 jalapeño paprika
  • 200 ml görög joghurt
  • 4 The Frozen Butcher US Angus hamburger pogácsa
  • 4 teljes kiőrlésű zsemle
  • 1 csokor vízitorma
  • 1 ek olivaolaj
  • 2 ek citromlé

Elkészítés

  1. A borsót főzd körülbelül 4 percig, majd szűrd le. A borsót és a fetasajtot, valamint néhány petrezselymet apríts össze robotgépben. Sózd, borsozd.
  2. Felezd el a jalapeño paprikát, és távolítsd el a magokat.
  3. Ezután a joghurtot a borssal és a maradék petrezselyemmel turmixgépben pürésítsd.
  4. A hamburgert süsd vagy grillezd a csomagoláson található utasítások szerint.
  5. Vágd félbe és pirítsd meg a zsemléket. Keverd össze az olajat és a citromlevet a vízitormával. Oszd el a zsemle aljára. Helyezd a hamburgert a vízitormára, és tedd rá a borsókrémet, a jalapeño szószt és nem utolsó sorban a zsemle felső felét.

Termelői információ

A The Frozen Butchernél arra törekednek, hogy csak a legjobb húst használják a világ minden tájáról. Így a lehető legjobb húst készíthetik mindenkinek. Termékeiket a gyártás után azonnal gyorsfagyasztják speciális fagyasztókban. Így nem kell mesterséges tartósítószert, színezéket vagy egyéb adalékanyagot hozzáadniuk. És garantálhatják, hogy a fagyasztóban a hús megőrzi ízét és minőségét, amíg el nem készíted.

Tárolás

-18 °C fokon, felbontás után 1-2 nap 0 °C fok felett.

Forgalmazó

Voyagex Morini Kft.
2310 Szigetszentmiklós
Kántor út 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Angus marhahús99 %

Tápérték: 100 g

Energia1033 kJ/249 kCal
Zsír20 g
amelyből telített zsírsavak10 g
Szénhidrát1.3 g
amelyből cukor1.3 g
Fehérje16 g
1 g
Élelmi rost0 g