-21 %

NaTuri

NaTuri Fermentált Vegyes Zöldség - Nagy

500 g
Kedvezmény vége: 4. 2.
2 599 Ft  3 290 Ft
5 198 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

NaTuri Fermentált Vegyes Zöldség - Nagy

A fermentált zöldségek funkcionális élelmiszerek. Segítik a mikrobiom és így immunrendszerünk, végső soron egészségünk fenntartását vagy visszaállítását természetes módszerekkel. A NaTuri tapasztalata az, hogy még aki a káposztát nyersen nem is tudja fogyasztani, az a fermentált változatát könnyen, boldogan emészti.

Kóstold meg őket, nem fogod megbánni!
Mindenhez (levesbe, köretként, salátának, salátába, szendvicshez) lehet őket enni, inni!

*A kép illusztráció.

Termelői információ

A NaTuri egy családi manufaktúra, ahol prémium minőségű élő (nyers vegán) ételeket készítenek 2008 óta. Fontos számukra a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete – azt vallják, hogy városi emberként is tehetünk magunkért, egymásért és a világért.

Számukra fontos, hogy mindig ugyanazt a prémium minőséget adják. Az aszalt termékek (élő kenyerek, kekszek, sós chipsek) kíméletes aszalással, saját receptek alapján, kézi formázással, a torták, sütemények gyümölcsökből, magvakból készülnek, sütés nélkül, így a glutén-, tej-, tojás- és cukormentes étrendbe is beilleszthetők.

Folyamatosan fejlesztik a recepteket, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagokból, az egymással harmonizáló ízekből, színekből, összetevőkből készüljenek az aszalványaik, süteményeik, fermentált zöldségeik.

Az ételek készítése számukra egy alkotási, teremtési folyamat, melynek végeredményeként csodák születnek. Harmónia és szépség, teljes összhangban. Új és korszerű élelmiszerbiztonsági üzemükben készül minden termékük pécsi csapatuk kezei alatt.

Élő, éltető táplálkozás, örömmel és szabadon.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

NaTuri Kft.
7633 Pécs, Hajnóczy út 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Fejes káposzta
Sárgarépa
Tiszta só2 %
Pi víz

Tápérték: 100 g

Energia154 kJ/37 kCal
Zsír0.1 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát2.6 g
amelyből cukor1.4 g
Fehérje2.5 g
1.2 g
Élelmi rost1.9 g