Vanish

Vanish Folttisztító folyadék Pink

2 l
Nagyszerű ajánlat
3 499 Ft 1 750 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 2 599 Ft
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Vanish Oxi Action Pink folteltávolító folyadék gyorsan ható, erős tisztítószer a ruhák és egyéb szövetek tisztaságának és frissességének biztosításához. Az Oxi Action formula hatékonyan eltávolítja a mosószerek által hátrahagyott foltokat is. A kézhez álló, egyszerűen használható palacknak köszönhetően a Vanish kényelmesen használható a szokásos mosóporral vagy géllel, hiszen selyem, gyapjú, fehér vagy színes textíliákon egyaránt hatékony.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Szembe, bőrre, vagy ruhára nem kerülhet. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Veszélyes összetevők (CLP): hidrogén-peroxid, alkil -benzolszulfonsav nátrium só és alkoholok C12-14, etoxilált.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

5-15% oxigén alapú fehérítőszerek, nem ionos felületaktív anyagok
<5% anionos felületaktív anyagok, illatszerek