
Bersi
BERSI SNACK sajtos golyók
60 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
BERSI SNACK sajtos golyók
Sajtos ízű snack, extrudált termék.
Forgalmazói információ
A 2011. februárjában megalakult ÚSOVSKO Hungary Kft., az ÚSOVSKO a.s. leányvállalata, azóta követi a modern táplálkozási trendeket, és keresi az egészséges nassolási lehetőségeket.
Az anyacég 1995-ben alakult Csehoszágban. Elsősorban müzli, cereáliák gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Az ÚSOVSKO a.s. volt az első, ami ezen tevékenységgel kezdett foglalkozni Csehországban, jelenleg pedig a terület legnagyobb cégei közé tartozik saját gyártással, növény-gyümölcs termesztési és exporttevékenységgel.
Az ÚSOVSKO Hungary Kft. termékkínálatában megtalálhatóak a BERSI snack extrudált termékek.
Tárolás
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
Úsovsko Hungary Kft.
2900 Komárom
Bajcsy-Zs. u. 5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
kukoricadara | |
növényi olajok | 27 % |
Pálmaolaj | |
napraforgóolaj | |
Repceolaj | |
Étkezési só | |
Maltodextrin | |
Íz-és illatfokozó anyag | |
E621 - Mononátrium-glutamát | |
E627 - Dinátrium-guanilát | |
E631 - Dinátrium-inozinát | |
Sajtpor | 0.4 % |
Dextróz | |
Sovány tejpor | |
savópor | |
Aroma | |
Élesztő extraktum | |
Savanyúság szabályozó | |
E508 - Kálium-klorid | |
E327 - Kalcium-laktát | |
E270 - Tejsav | |
E296 - Almasav | |
Színezőanyagok | |
E160c - Paprika-kivonat, Kapszantin, Kapszorubin | |
csomósodást gátló anyag | |
E551 - Szilícium-dioxid | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 2220 kJ/532 kCal |
Zsír | 33 g |
amelyből telített zsírsavak | 14 g |
Szénhidrát | 55 g |
amelyből cukor | 1 g |
Fehérje | 5.8 g |
Só | 2 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Tej |