La Trappe

La Trappe Isid'or - Trappista félbarna ale

330 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 149 Ft 3 482 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

La Trappe Isid'or

Isidorus testvér volt a Koningshoeven apátság első sörfőzőmestere, az Ő emlékére készül ez a remekbe szabott sörkülönlegesség. A pohárba szagolva olyan érzésünk támad, mintha behunyt szemmel sétálnánk egy gyümölcsöskertben. Rendkívül összetett, alapvetően édes ízvilága is a friss és aszalt gyümölcsökre épül: citrusfélék, szőlő, mazsola, datolya, szilva, mellettük karamell, pörköltmaláta, és kellemes fűszeresség. Lecsengése pikáns, finoman csípős, az édes-gyümölcsös íz mellé szinte észrevétlenül lopózik be a lágy keserűség.

  • Keserű/édes-gyümölcsös ízjegyekkel
  • Félbarna sör
  • felsőerjesztés
  • Alkoholtartalom: 7,5%

Termelői információ

A 19. század végén trappista szerzetesek egy kis csoportja Franciaországból Berkel-Enschotba menekült. Ott, Brabant szívében találtak egy hangadarabot néhány patával és egy juhakollal. II. Vilmos holland király egykori vidéki rezidenciájában – a Koningshoevenben – ​​rendezték be új otthonukat. Kolostort alapítottak, és úgy döntöttek, sört főznek. A mai napig itt töltik ki életüket imával és munkával, békében és csendben. 

A Koningshoeven lett a La Trappe Trappist bölcsője. Itt, az apátság falain belül a Brewery de Koningshoeven holland trappista sört állít elő. A munka még mindig a szerzetesek felügyelete és felelőssége alatt folyik, és továbbra is a belső meggyőződésük, hogy "jót kell tenni": a bevétel egy részét jótékony célokra fordítják. Ezek az eredeti alapelvek biztosítják a La Trappe Trappist számára a Nemzetközi Trappista Szövetség exkluzív „Autentikus Trappista Termék” címkéjét.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazó

Belgaco Kft.
1011. Bp., Halász utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ivóvíz
Árpamaláta
búzamaláta
Komló
sörélesztő

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.