-16 %

Calgon

Calgon 4 in 1 vízlágyító és fertőtlenítő gél

0,75 l
Kedvezmény vége: 4. 30.
2 499 Ft  2 999 Ft
3 332 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Calgon 4 in 1 vízlágyító és fertőtlenítő gél

A Calgon gél lágyítja a vizet és megakadályozza a mosógép belsejében képződő potenciálisan károsító vízkőlerakódásokat, meghosszabbítva ezáltal a mosógép élettartamát, és megelőzve a kellemetlen szagok kialakulását. Tekintettel arra, hogy a Calgon vízlágyító termékek használata egy megelőző intézkedés, nem vízkő-eltávolítási megoldás, add hozzá minden mosáshoz, hogy tisztán tartsd mosógépedet, és megelőzd a vízkőlerakodást. A Calgon megakadályozza az ásványi anyagok lerakódását a mosógép belső részeire, ezáltal védelmet nyújt a fűtőelemnek. A Calgonnal tisztán tarthatod mosógépedet, így minden alkalommal optimális mosási eredményt érhetsz el.

Használat

Mindennapi védelem: Használd a Calgon Hygiene Gelt minden mosásnál, a vízkő elleni védelem miatt. 1 kupak közepesen kemény víz esetén. 1 és 2/3 kupak nagyon kemény víz esetén

Antibakteriális védelem: Használd a Calgon Hygiene Gelt minden hónapban üres mosásban, hogy elpusztítsa a baktériumok 99,9%-át, és hogy higiénikusan tiszta legyen a mosógéped. 2 kupak 40°C-os, 60 perces mosás esetén

A márkáról

A Calgon 4 az 1-ben megvédi a mosógépet a vízkőtől, a szennyeződés maradványoktól, a kosztól és a kellemetlen szagoktól. Calgon tabletta, Calgon gél és Calgon por formájában kapható. A Calgon tisztán, vízkőmentesen, szennyeződés maradványoktól mentesen tartja a mosógépet és megvéd a kosztól és kellemetlen szagoktól. A TELJES VÉDELEM ÉRDEKÉBEN A VÍZ KEMÉNYSÉGÉNEK MEGFELELŐEN ADAGOLD! A mosógépek hosszabb ideig élnek a Calgonnal. A mosógép belsejében vízkő, mosószer és szennyeződések halmozódnak fel a dob mögött, a szűrőkben és a csövekben. Ezek a lerakódások csökkentik a mosás hatékonyságát, a mosógép meghibásodásához vezethetnek, illetve kellemetlen szagokat okoznak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten, száraz, sötét helyen tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket! Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Az edény/tartalom elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
H -1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Building "A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

100 g folyékony koncentrátum 1 g benzil-C12-16-alkildimetil-kloridot tartalmaz
<5% Nemionos Felületaktív Anyagok
polikarboxilát
Fertőtlenítőszer és egyéb összetevők
illatanyag
színezőanyag